Οι δηλώσεις του Ανδρέα Σάντη μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην Ανόρθωση.
Η τοποθέτηση του:
«Με την υπογραφή του δεσμευτικού μνημονίου άνοιξε ο δρόμος για την επόμενη μέρα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.
Οι προσπάθειες της συμπλήρωσης της ομάδας των ατόμων που αναλαμβάνουν την εταιρεία μπαίνει στο ουσιαστικό της στάδιο καθώς επίσης και η συμφωνία διαχείρισης μεταξύ Συλλόγου και εταιρείας.
Ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι και κουρασμένος και πληγωμένος.
Είναι η ώρα των πράξεων.
Ως Ανόρθωση έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά, για να δημιουργήσουμε την ομάδα που όλοι ονειρευόμαστε και αντιπροσωπεύει την ιστορία και περηφάνια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Καλούμαστε να το πράξουμε μέσα σε δύσκολες συνθήκες τόσο όσο αφορά στα της Ανόρθωσης όσο και στον νέο ποδοσφαιρικού χάρτη όπως αυτός εξελίσσεται.
Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε, κανένας όμως από μονός του, μόνο όλοι μαζί!
Η οικογένεια Πουλλαΐδη έχει έμπρακτα δαπανήσει ένα πολύ μεγάλο ποσό τα τελευταία 10 χρόνια και έχει τραβήξει σχεδόν εξ ολοκλήρου το οικονομικό βάρος, κάτι για το οποίο πρέπει να της είμαστε ευγνώμων.
Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και να είναι δίπλα στην ομάδα.
Επαναλαμβάνω χρειάζεται η βοήθεια όλων ανεξαιρέτως και αν η Ανόρθωση υποστηρίζεται από δεκάδες χιλιάδες αλλά είναι ανίκανοι να αντικαταστήσουν τον ένα, τότε όλοι μας είμαστε κατώτεροι της κληρονομιάς του ιστορικότερου σωματείου της Κύπρου και κατώτεροι της αγαπημένης μας Αμμοχώστου!
Το οφείλουμε σε αυτούς που έφυγαν και δεν γύρισαν, στους γονείς μας, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έπεσαν οι υπογραφές για το ιδιοκτησιακό καθεστώς! (ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ)