Τόσο απλά και τόσο δύσκολα, είναι τα δεδομένα για το ΑΠΟΕΛ. Αν αναδειχθεί νικήτρια η ομάδα του Μιλόγεβιτς, στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Λάρνακα, τότε θα γίνει το μεγάλο αφεντικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφαιρώντας πολλές πιθανότητες από τον αντίπαλο και συνάμα να περιορίσει τις πιθανότητες του ιδιαίτερα απαιτητικού Άρη Λεμεσού.
Το δύσκολο, είναι να βρει τρόπο για να τα καταφέρει, μέσα σε μία άκρως δύσκολη έδρα και με αντίπαλο μία ομάδα η οποία ίσως να…παίξει το τελευταίο της χαρτί για να φτάσει με τη σειρά της στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Για το ΑΠΟΕΛ προκύπτει όμως και το εξής θέμα. Αισθάνεται την πίεση από μία ακόμα ομάδα ( βλέπε Άρης) αλλά όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα στην Αρένα της ΑΕΚ, πάλι στην 1η θέση θα είναι η ομάδα του Μιλόγεβιτς.
Αναφορικά τώρα, με το πως ο Σέρβος προπονητής θα ετοιμάσει την 11άδα και γενικά το πλάνο, όλα δείχνουν ότι θα εμπιστευθεί τους ποδοσφαιριστές που είναι 100% έτοιμοι και δεν πρόκειται να πάρει κανένα ρίσκο.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα στηριχθεί στην 11άδα του αγώνα με την Πάφος FC εκτός του Δώνη και εκτός του Νταουσβίλι.
Θέση στην 11άδα αναμένεται να πάρει ο Μαρκίνιος και ενδεχομένως ο Ντογκαλά, ώστε τα δύο επιθετικά άκρα να αποκτήσουν την απαραίτητη ταχύτητα.
Εκτός απροόπτου αυτές θα είναι οι δύο αλλαγές, με τον Ντάλσιο να παραμένει στην 11άδα αλλά σε διαφορετικό ρόλο στη μεσαία γραμμή.