Η ατάκα του αρχηγού Χάμπου Κυριάκου τα λέει όλα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
«Έγινε το λάθος στην χειρότερη στιγμή» είπε, και το τρένο της Ευρώπης δείχνει εκ νέου να απομακρύνεται για τον Απόλλωνα.
Ο Απόλλωνας βρίσκεται προ του φάσματος να μείνει εκτός Ευρώπης για πρώτη φορά την τελευταία 10ετία και αυτό είναι που πικραίνει περισσότερο.
Ο στόχος του back to back του τίτλου χάθηκε από νωρίς, σε κάποιο σημείο έδειξε να χάνεται και η 6άδα αλλά με τον Αντόνε άλλαξαν όλα. Ο Απόλλωνας έκανε το μεγαλύτερο comeback που έκανε φέτος ομάδα στο πρωτάθλημα και ήρθε στην έδρα του σε ένα ματς να χαλάσει ότι έχτισε.
Με τον Αντόνε έφτασε ο εδώ αλλά σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσουμε και το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι.
Εκεί όπου η ομάδα χρειαζόταν ηρεμία ήρθε να την διαταράξει με και να αποβληθεί. Αποτέλεσμα αυτού ήταν τα νεύρα του να μεταφερθούν στους ποδοσφαιριστές, ενώ και η απουσία του από τον πάγκο στοίχησαν  ώστε να μην ωφελήσει σε καμιά περίπτωση το αριθμητικό πλεονέκτημα για ένα ολόκληρο ημίωρο (20 λεπτά στην κανονική διάρκεια και 10 λεπτά οι καθυστερήσεις).
Προς τιμήν του απολογήθηκε αλλά ήταν πλέον αργά.
Οι οχτώ βαθμοί της διαφοράς από την 3η θέση φαντάζει δύσκολο να καλυφθούν στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Θα πρέπει να γίνει ένα θαύμα για λογαριασμό των «γαλάζιων» και την ίδια στιγμή να συμβεί μια «αυτοκτονία» για τους υπόλοιπους για να συνεχιστεί το… ευρωπαϊκό σερί, αλλά είναι υποχρεωμένοι όλοι να παλέψουν όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε όπως προστάζει η ιστορία της ομάδας.