Όταν είσαι η Ανόρθωση και σε τρία ματς με την  τελευταία με διαφορά ομάδα της βαθμολογίας όχι μόνο δεν μπορείς να νικήσεις αλλά χάνεις τα δύο και έρχεσαι ισοπαλία στο άλλο, τότε η μόνη λέξη που ταιριάζει είναι…ρεζιλίκια.
Το λέμε εμείς αυτό, αλλά το κατάλαβαν και ο προπονητής Βέσκο Μιχαίλοβιτς αλλά και εκ μέρους της διοίκησης ο εκπρόσωπος τύπου, πράγμα ξεκάθαρο μέσα από τα λεγόμενα τους.
Το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης με τον Ακρίτα και γενικότερα τα ματς με την ομάδα της Χλώρακας, όχι μόνο πρέπει να καταχωνιαστούν στο συρτάρι αλλά να εξαφανιστούν από προσώπου γης, να μην υπάρχει τίποτα που να τα θυμίζει καθώς δεν συνάδουν σε καμιά περίπτωση με την ιστορία της Ανόρθωσης.
Θα διαφωνήσουμε και με τον προπονητή του Ακρίτα ότι η Ανόρθωση είναι ομάδα πρώτης 6άδας. Βάση ονόματος είναι, αλλά η φετινή ομάδα δεν το άξιζε με τίποτα.
Κι’ όμως μέσα σε όλα αυτά τα ρεζιλίκια βγήκαν και κάποια θετικά τα οποία είναι και τα μοναδικά που θα πρέπει να κρατήσουν από το παιχνίδι.
Το ένα είναι η επιστροφή του Νεόφυτου Μιχαήλ μετά από 8 μήνες απουσίας. Μπήκε στο 65ο λεπτό στην θέση του Κεραυνού και όπως και να το κάνουμε είναι σημαδιακή μέρα για τον Κύπριο διεθνή τερματοφύλακα.
Το άλλο είναι η παρουσία του Σωτήρη Αργυρού. Ναι μεν ήταν η τρίτη του συμμετοχή αλλά αυτή την φορά αγωνίστηκε για 16 ολόκληρα λεπτά και ανάγκασε και τον προπονητή του να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια.
Τον γνωρίζει πολύ καλά ο Βέσκο καθώς ήταν Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών αλλά ο 17χρονος συστήθηκε (για τα καλά) και σε όλους εμάς. Είχε διάθεση και δημιούργησε και μια φάση από την οποία θα μπορούσε να ισοφαρίσει η Ανόρθωση.

Χρίστος Χρίστου