Τα πράγματα είναι απλά. Με νίκη σήμερα ο Απόλλωνας θα μειώσει την απόσταση από την 3η θέση στους τέσσερις βαθμούς, την στιγμή που θα απομείνουν 21 διαθέσιμοι μέχρι και το φινάλε.
Τι σημαίνει αυτό;
Σημαίνει ότι αν κάνει το 6 στα 6 με τον Μπογκντάν Αντόνε στον πάγκο κόντρα στον Άρη τότε θα βάλει φωτιά στην μάχη για το σίγουρο ευρωπαϊκό εισιτήριο (αυτό που χαρίζει η 3η θέση).
Κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι το σημερινό παιχνίδι στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ Stadium (19:00 Cytavision Sports 1/Live balla.com.cy) κόντρα σε μια επίσης ανεβασμένη ομάδα η οποία με νίκη πάει για τίτλο αλλά σε καμιά περίπτωση ο στόχος δεν αλλάζει.
Οι γαλάζιοι θα έχουν και περισσότερους από 8 χιλιάδες φίλους τους στο πλευρό τους και αυτό το μομέντουμ… απαγορεύεται να το αφήσουν να πάει χαμένο.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Μπογκντάν Αντόνε δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Χέντι, ενώ μάλλον θα είναι εκτός αποστολής και οι Ζράντι και Νταμπό (δεν ανακοινώθηκε αποστολή). Δεδομένα εκτός και οι σοβαρά τραυματίες που χάνουν την χρονιά Βουκασίν, Αλεσάμι, Αρτυματάς και Χαμάς.
Επιστρέφει ο Ρομπέρζ και θα πάρει φανέλα βασικού στο κέντρο της άμυνας στο πλευρό του Πειμπέρνς. Ο Εκπολό θα πάιξει αριστερά, ενώ δεξιά θα δούμε έναν εκ των Φιλιώτη ή Μαυρία.
Στην μεσαία γραμμή το πιθανότερο σενάρο είναι να δούμε τους Κολ και Χάμπο, χωρίς να αποκλείουμε οριστικά τον Σπόλιαριτς. Ο Ντόνιο θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, δεδομένη η θέση και του Ουάρντα όπως επίσης και του Πίττα. Η άλλη θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε Ίλιεφ και Βα, με τον Βούλγαρο να είναι ο επικρατέστερος.

Χρίστος Χρίστου