Κυπελλούχος για τέταρτη διαδοχική φορά και πέμπτη στην ιστορία του αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε 3-1 σετ του Ολυμπιακού στον τελικό που διεξήχθη στην Καλαμάτα. Οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το πρώτο σετ, ωστόσο η συνέχεια ανήκε στον Δικέφαλο. Η ομάδα του Μιλενκόσκι ανέβασε κατακόρυφα στροφές και με πρώτα βιολιά τους Ντεν Ντρις και Ράπτη έφτασαν στη νίκη.

Το ματς: Με όπλο το σερβίς του ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στον τελικό. Πρώτα ο Ιντάλγκο και στη συνέχεια ο Τράβιτσα βοήθησαν τους ερυθρόλευκους να ξεφύγουν με πέντε πόντους (13-8). Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε να αντιδράσει αλλά τα προβλήματα στην υποδοχή δεν του το επέτρεπαν. Έτσι οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να ξεφύγουν με οκτώ πόντους (20-12) και στη συνέχεια να κατακτήσουν το πρώτο σετ με 25-18.

Το δεύτερο σετ είχε αντιστρόφως ανάλογη εικόνα. Ο ΠΑΟΚ με τα σερβίς του Ράπτη ήταν εκείνος που κατάφερε να ξεφύγει πρώτο στο σκορ με τη διαφορά να φτάνει στο +5 (13-8).
Αυτή τη φορά ήταν ο Ολυμπιακός που είχε πολλά προβλήματα στην υποδοχή τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Δικέφαλος και δίχως να συναντήσει δυσκολίες έφτασε στην ισοφάριση με 25-20. Στο ξεκίνημα του τρίτου σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι που ο Τράβιτσα με τα σερβίς του βοήθησε τους ερυθρόλευκους να ξεφύγουν με τρεις πόντους (10-7) τρέχοντας επί μέρους 4-0.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στον πόντο (11-10), αλλά οι παίκτες του Τζουλιάνι με πρωταγωνιστή τον Στέρν ξέφυγαν εκ νέου με τέσσερις (15-11). Ο Δικέφαλος δεν τα παράτησε και δικαιώθηκε. Αρχικά, έφερε το σετ στα ίσα με 19-19 και στη συνέχεια με τρομερό Ράπτη κατάφερε να κλείσει το σετ με 25-21 και να προηγηθεί με 2-1.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-3
Τα σετ: 25-18, 20-25, 21-25