Ο Αντρίγια Μάϊντεβατς αποχώρησε το καλοκαίρι από την ΑΕΛ, ενώ είχε συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2025. Μάλιστα η ΑΕΛ είχε δαπανήσει και ένα ποσό κοντά στις 100,000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Μαλτέζικη Μπαλζάν. Στην ΑΕΛ ποτέ δεν βρήκε θέση βασικού παρότι ο Σέρβος έδειχνε ότι είχε καλά τελειώματα. Το καλοκαίρι όταν αποχώρησε μετά από απόφαση του προηγούμενου προπονητή, αυτό ξένισε καθώς δεν ήταν αναμενόμενο, ενώ υπήρχαν και αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους φίλους της ομάδας για την αποχώρηση του από την ομάδα και μάλιστα ως ελεύθερος.  Ο Σέρβος κάνει εντυπωσιακή χρονιά στην Νόβι Μπαζάρ, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 10 γκολ και 3 ασίστ με την ομάδα του να διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Παναγιώτης Λουκά ήρθε φέτος στην ΑΕΛ και δόθηκε δανεικός στην ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα με τον νεαρό κύπριο επιθετικό να είναι από τους βασικούς συντελεστές της προσπάθειας της ομάδας του να παραμείνει στην Β’ κατηγορία. Έχει σκοράρει δέκα γκολ σε 20 εμφανίσεις και με την επίδοση του έχει στείλει και αυτός το μήνυμα του για την νέα χρονιά ότι αξίζει στην ΑΕΛ να κοιτάξουν τον ποδοσφαιριστή λίγο καλύτερα.
Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να αποτελούν μέρος του φετινού ρόστερ της ομάδας αλλά ο κακός σχεδιασμός του καλοκαιριού και η προχειρότητα με την οποία πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις από τεχνικό διευθυντή και προπονητή τότε, οδήγησαν σε λάθος επιλογές όπως αποδεικνύεται. Αυτό το λέμε βλέποντας την πενιχρή συνεισφορά των επιθετικών της ομάδας, οι οποίοι σκοράρουν σπάνια και αυτό δεν βοηθάει και την ομάδα.

Μιχαήλ Αριστείδου