Ο Νοτιοκορεάτης σταρ της Τότεναμ, Χέουνγκ Μιν Σον, έκανε δηλώσεις μετά το φιλικό της Νότιας Κορέας με την Ουρουγουάη στις οποίες στάθηκε στην ολοκλήρωση της συνεργασίας του Αντόνιο Κόντε με τους Λονδρέζους.
Ο 30χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι νιώθει και ο ίδιος υπεύθυνος για την αποχώρησή του, καθώς θα έπρεπε να αποδώσει καλύτερα στο αγωνιστικό σκέλος, προκειμένου να μείνει ο Ιταλός στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σον για τον Αντόνιο Κόντε: «Λυπάμαι πολύ γι’ αυτόν. Είναι ένας προπονητής παγκόσμιας – κλάσης, είχαμε σπουδαίο ταξίδι μαζί, τον ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω πως άλλοι παίκτες σκέφτονται γι’ αυτό, αλλά λυπάμαι γι’ αυτόν.
Θα έπρεπε να δείξω περισσότερα, αλλά δεν μπόρεσα. Δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα και νιώθω υπεύθυνος που έφυγε από την ομάδα.

Σίγουρα έχει μια θαυμάσια ικανότητα και εμπειρία σαν προπονητής και είμαι βέβαιος ότι θα έχει επιτυχία στη νέα του ομάδα. Στην επιστροφή μου στην Τότεναμ, θέλω να τελειώσω το υπόλοιπο της σεζόν με έναν σπουδαίο τρόπο με τους συμπαίκτες μου, στην ομάδα μας».