Όλα όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουΐς Όλτρα στη διάσκεψη τύπου (20:30) ενόψει του αγώνα κόντρα στη Γουέστ Χαμ για τη ρεβάνς στο Λονδίνο. Υπενθυμίζεται πως οι Άγγλοι είχαν επικρατήσει στην «Αρένα» με 2-0. Η ιστοσελίδα μας με απεσταλμένο τον Ανδρέα Βεντούρη σας μετέφερε όλα όσα λέχθηκαν.
Δείτε live βίντεο πατώντας εδώ

Αρχικά: «Θα το απολαύσουμε αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και ανταγωνιστικοί στο πιο ψηλό μας επίπεδο. Έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σε ένα μεγαθήριο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Θα παίξουμε χωρίς πίεση και αν σκοράρουμε πρώτοι η πίεση θα είναι στον αντίπαλο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Θα ρισκάρουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε ότι αφορά το πρεστίζ και το γόητρο μας».
Για την απόφαση του εφετείου και τι θα σημαίνει αν έρθει ο αποκλεισμός κόντρα στη Γουέστ Χαμ: «Περιμένω και πρέπει να περιμένω. Είναι διαφορετική κατάσταση και το έχουμε εξηγήσει. Προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα αλλά γιατί να μην προσπαθήσουμε για την πρόκριση; Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στο ποδόσφαιρο. Θα δώσουμε το 44ο μας αγώνα αύριο. Έχουμε κάνει μια τέλεια σεζόν μέχρι στιγμής αλλά δεν έχει τελειώσει. Στόχος μας είναι να γράψουμε ιστορία σε Ευρώπη και Κύπρο. Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά».
Για το διπλό ταμπλό σε πρωτάθλημα και Ευρώπη: «Το γνωρίζαμε ότι είναι δύσκολο αλλά είμαστε ανταγωνιστικοί και στα δύο. Έχουμε ένα καλό ρόστερ και αν αποκλειστούμε αύριο θα έχουμε το κεφάλι ψηλά. Ακολουθεί το πρωτάθλημα αλλά δεν είναι ότι καλύτερο να μην ξέρουμε πότε θα παίξουμε. Θέλουμε να παλέψουμε μέχρι τέλους για την πρόκριση. Ότι κι’ αν γίνει δεν θα έχω παράπονο από τους παίκτες μου».

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ