Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο προπονητής της Πέγειας 2014, Νικόλας Μαρτίδης για τον χθεσινό αγώνα ΑΠΟΕΛΟμόνοια και για τα δύο σημερινά παιχνίδια Κυπέλλου.
Αν υπήρξε υποτίμηση του ΑΠΟΕΛ: Το ΑΠΟΕΛ δεν υποτίμησε, απλά η Ομόνοια ευτύχισε να σκοράρει και να πάρει την πρόκριση. Σε ένα παιχνίδι ΑΠΟΕΛΟμόνοια δεν μπορείς να υποτιμήσεις καμία ομάδα.
Αν έπαιξε ρόλο η επιστροφή του Αυγουστή στον πάγκο: Η παρουσία του στον πάγκο σε συνδυασμό με το ότι το ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να σκοράρει στο ξεκίνημα σίγουρα έπαιξε τον δικό της ρόλο. Ουσιαστικά όλα κρίθηκαν στο τέλος με το αδικαιολόγητο λάθος του ΑΠΟΕΛ. Αν δεν υπήρχε αυτό το λάθος ο αγώνας θα πήγαινε στην παράταση. Ο Σωφρόνης βοήθησε, ωστόσο αρκετές φορές δυσκολεύει και την ομάδα του με την πίεση που μπορεί να ασκεί στους παίκτες, όπως στην αποβολή που δέχθηκε στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου.
Τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες: Για την Ομόνοια είναι μια ψυχολογική νίκη που την κρατά ζωντανή στην διεκδίκηση του Κυπέλλου ενώ το ΑΠΟΕΛ στρέφει την προσοχή του αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Αν φυσικά το ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια δεν κατακτήσουν τους τίτλους που διεκδικούν θα είναι ουσιαστικά αποτυχημένη η σεζόν για αυτούς.
Για τους σημερινούς αγώνες: Για τα σημερινά παιχνίδια θεωρώ ότι οι έδρες θα παίξουν τον δικό τους ρόλο αν και στο τέλος νομίζω ότι η Ανόρθωση και η ΑΕΛ θα πάρουν στο τέλος την πρόκριση.
Σχετικά με την μάχη του πρωταθλήματος: Δεν πιστεύω ότι είναι εύκολο να μπει σφήνα άλλη ομάδα ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ. Υπάρχουν αρκετοί αγώνες ωστόσο πιστεύω ότι με τα δεδομένα αυτή την στιγμή και με το βάθος πάγκου που έχουν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ αυτές θα είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο.