Μετά το 7-0 από την Λίβερπουλ, ο Τεν Χαγκ έδειξε αποφασισμένος να αφήσει πίσω του την συντριβή και να δουλέψει με τους παίκτες του ώστε να αποφύγουν πιθανά παρόμοια λάθη μεταγενέστερα ενώ τους προέτρεψε να επισκεφθούν τον ψυχολόγο της ομάδας.

Ο Ολλανδός τεχνικός, δε δείχνει διατεθειμένος να αφήσει να γκρεμιστεί σαν πύργος από τραπουλόχαρτα, η δουλειά που έχει κάνει στους «μπέμπηδες» από την αρχή της χρονιάς.Έτσι, μετά την εκκωφαντική εφτάρα από τη Λίβερπουλ, προσπάθησε να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά.

Αρχικά, το πρωί της Δευτέρας, έφτασε δύο ώρες νωρίτερα από όλους στο «Κάρινγκτον» και έβαλε τους παίκτες να παρακολουθήσουν μέσω βίντεο, όλα τα παιδαριώδη λάθη που έκαναν στον αγώνα με την Λίβερπουλ, για να κατανοήσουν με πόση μεγάλη αφέλεια, προσέγγισαν το παιχνίδι σε πολλές φάσεις, αλλά δε σταμάτησε εκεί.

Η Daily Mail, αναφέρει πως μετά το τέλος του αγώνα, είπε στους παίκτες του να σιωπήσουν στα αποδυτήρια, για να ακούσουν τους… πανηγυρισμούς των παικτών της Λίβερπουλ, δείχνοντας σε όλους με αυτή την κίνηση, πως το συγκεκριμένο, δεν είναι απλά ένα παιχνίδι.

Και για τον λόγο αυτό, το αγγλικό μέσο κάνει αναφορά για προτροπή του Ολλανδού τεχνικού προς τους παίκτες του, να επισκεφθούν τον ψυχολόγο της ομάδας, Ράινερ Κουρς, ώστε το ηθικό της ομάδας να παραμείνει, ει δυνατόν, σε υψηλά επίπεδα. Άλλωστε η συνέχεια για τη Γιουνάιτεντ είναι απαιτητική και δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση, μιας και το παιχνίδι με τη Μπέτις για το Γιουρόπα Λιγκ, είναι προ των πυλών, και χρόνος για χαλάρωση και περισυλλογή, δεν υπάρχει.