Σχεδόν 2,5 μήνες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 από την Αργεντινή, ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να κάνει ένα ακριβό δώρο στους συμπαίκτες του, αλλά και το τιμ της εθνικής ομάδας.

Έτσι, αγόρασε 35 χρυσά iPhone 24 καρατίων, που του στοίχισαν περίπου 200.000 ευρώ, και τα οποία παραδόθηκαν στο διαμέρισμά του στο Παρίσι το περασμένο Σάββατο (25/2).

Τα χρυσά κινητά που ο Λιονέλ Μέσι έκανε δώρο στους συμπαίκτες του στην εθνική Αργεντινής
Τα χρυσά κινητά που ο Λιονέλ Μέσι έκανε δώρο στους συμπαίκτες του στην εθνική Αργεντινής

Αξίζει να σημειωθεί πως η κάθε συσκευή έχει χαραγμένο το όνομα, τον αριθμό της φανέλας του παίκτη, καθώς και το λογότυπο της Αργεντινής.

“Ο Λιονέλ ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό και ευχάριστο για να γιορτάσει την πιο περήφανη στιγμή του. Ήρθε σε επαφή με τον επιχειρηματία Μπεν Λάιονς (CEO της Design Gold) και κατέληξαν στο σχέδιο μαζί”, αναφέρει μία πηγή που μεταδίδει η Sun.

Από τη μεριά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της iDesign Gold δήλωσε: “Είναι ένας από τους πιο πιστούς πελάτες της IDESIGN GOLD και ήρθε σε επαφή μαζί μας μερικούς μήνες μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Είπε ότι ήθελε ένα ιδιαίτερο δώρο για όλους τους παίκτες και το προσωπικό για να γιορτάσουν τη μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν ήθελε το συνηθισμένο δώρο ρολογιών. Έτσι, πρότεινα χρυσά iPhone με χαραγμένα τα ονόματά τους και του άρεσε η ιδέα”.