Μάρτυρες ενός… σπάνιου περιστατικού ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Τάκη Μπαλτάκο έγιναν όσοι παρέστησαν στην σημερινή συνάντηση των 6 ομάδων που παίρνουν μέρος στα playoffs της Stoiximan Superleague.

Η συνάντηση των «6» με τους Μπένετ και Μπαλτάκο το μεσημέρι της Δευτέρας (27/3) ήταν άκρως επεισοδιακή, με πάρα πολλά περιστατικά να… γράφουν ιστορία.

Ένα εξ αυτών ήταν ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Τάκη Μπαλτάκο, στο οποίο οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

Τι ακριβώς συνέβη;

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε έναν πολύ έντονο διάλογο με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Οι δύο άνδρες διαφωνούσαν για τις απειλές που δέχεται ο δεύτερος και σε κάποια φάση της ηλεκτρισμένης συζήτησής τους ο Μαρινάκης είπε στον Μπαλτάκο πως λέει αηδίες.

«Εσύ λες αηδίες!», ανταπάντησε ο Μπαλτάκος, με τον Μαρινάκη να τον χαρακτηρίζει «ψεύτη» και τον πρόεδρο της ΕΠΟ να σηκώνει το γάντι και να λέει «Εσύ είσαι ψεύτης!».

Τότε ο Μαρινάκης πέταξε στον Μπαλτάκο ένα τετράδιο που είχε δοθεί σε όλους τους παριστάμενους για να κρατούν σημειώσεις, με τον Μπαλτάκο, επειδή καθόταν αρκετά κοντά με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού (είχαν απόσταση μιας καρέκλας στην οποία καθόταν ο Φιλιππούσης), να σηκώνει ενστικτωδώς τα χέρια για να το «αποκρούσει».

Το αποτέλεσμα; Το τετράδιο… επεστράφη στον Μαρινάκη, καθώς έπεσε πάνω του! Σ’ εκείνο το σημείο ο Μαρινάκης, μαινόμενος, φώναξε «Φτου σου ρε αλήτη!» στον Μπαλτάκο, σηκώθηκε όρθιος και άρχισε να κλοτσάει τις καρέκλες που βρίσκονταν πίσω του, ουρλιάζοντας «φτου σου ρε αλήτη, φτου σου μωρή πατσαβούρα».

Βέβαια ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν πέταξε το αντικείμενο προς τον Μπαλτάκο με σκοπό να τον χτυπήσει (άλλωστε μιλάμε για ένα μικρό, ελαφρύ μπλοκ σημειώσεων), αλλά ήταν μια κίνηση που έκανε πάνω στα νεύρα του, με αποτέλεσμα, επειδή όπως προείπαμε οι δύο άντρες κάθονταν κοντά, αυτό να… βρει στον πρόεδρο της ΕΠΟ κι εν συνεχεία να χτυπήσει ξανά στον Μαρινάκη.

Οι υπόλοιποι πάγωσαν από το επεισόδιο που έδειχνε πως μπορεί να ξεφύγει καθώς ο Μαρινάκης ήταν σε έξαλλη κατάσταση και ο Μπαλτάκος δεν έδειχνε διάθεση να παραβλέψει την «επίθεση» και περνούσε στην αντεπίθεση απαντώντας στο ίδιος ύφος.

Το μόνο που δεν ακούστηκε μετά ήταν η παράκληση από τα μεγάφωνα «Φίλαθλοι, μην πετάτε αντικείμενα, θα τιμωρηθεί η ομάδα μας»…

Μια ωραία ατμόσφαιρα γενικώς!