Μέχρι αύριο θα παρθεί η απόφαση στην ΑΕΚ για το αν θα εφεσιβάλουν τις πρόσφατες αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή. Το νομικό τμήμα της ομάδας της Λάρνακας το έψαξε αρκετά τις τελευταίες μέρες για το αν είναι εφικτό να υποβάλουν έφεση και βέβαια εάν υπάρχουν πιθανότητες δικαίωσης.
Το θέμα δεν είναι μονάχα νομικό, αλλά και ηθικό. Στην ΑΕΚ δεν αποδέχονται με τίποτα τις ποινές και κυρίως τους λόγους για τους οποίους επιβλήθηκαν. Το να μην κάνουν τίποτα θα σήμαινε πως τις αποδέχονται –όπως κι ότι θα αποδέχονται τις κατηγορίες, κάτι που δεν συνέβη και γι’ αυτό δημοσιοποίησαν πρόσφατα τα δύο βίντεο, όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως ούτε σοβαρά επεισόδια γίνονται, ούτε ο Όλτρα έσπρωξε τον Κωνσταντίνο Φωτίου.
Πέραν τούτου, στην ΑΕΚ θεωρούν πως υπάρχει ξεκάθαρη ανομοιομορφία στις αποφάσεις του Αριστοτέλη Βρυωνίδη κι ότι αυτός λειτουργεί εκδικητικά σε βάρος της. Αναμένεται με ενδιαφέρον η οριστική απόφαση της ΑΕΚ για το αν είναι εφικτό να προχωρήσει σε έφεση, κυρίως για την ποινή της απαγόρευσης μετακίνησης φιλάθλων αλλά και για την τιμωρία του Τσάβι Ρόκα…

Ανδρέας Βεντούρης