Η Κρεμονέζε το πάλεψε όσο μπορούσε στο «Mapei Stadium», γύρισε από το 2-0 και ισοφάρισε σε 2-2 αλλά η Σασουόλο κέρδισε στο τέλος με 3-2 χάρη σε γκολ του Μπαϊράμι στις καθυστερήσεις.
Στο 15ο λεπτό ο Καρνεζέκι έσωσε μετά από σουτ του Πιναμόντι αλλά στο 26’ o Λοριεντέ με απίθανη εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τη Σασουόλο. Στο 36ο λεπτό η Κρτεμονέζε είχε δοκάρι με τον Τσαντζού αλλά στο 41’ ο Λοριεντέ πάτησε στον Φρατέζι που γύρισε όμορφα μέσα από την περιοχή και σούταρε για το 2-0.
Στο 48ο λεπτό η κεφαλιά του Τσαντζού πέρασε λίγο έξω ενώ στο 55’ το σουτ του Ντεφρέλ τράνταξε το δοκάρι της Κρεμονέζε και στο 58’ ο Καρνεζέκι έσωσε εντυπωσιακά μετά από προσπάθεια του Ρουάν.
Στο 62ο λεπτό ο Έρλιτς έκανε τραγικό λάθος και ο Ντέσερς το εκμεταλλεύτηκε και από κοντά πλάσαρε τον Κονσίλι για το 2-1 ενώ στο 72’ μετά από κόρνερ ο Βάσκες πήρε την κεφαλιά αλλά ο Λοπές έσωσε στη γραμμή. Στο 76ο λεπτό ο Κονσίλι νίκησε τον Ντέσερς σε μοναδικό τετ α τετ αλλά στο 83’ ο ίδιος μετά από γέμισμα του Καρνεζέκι, κατέβασε στην περιοχή, απέφυγε τον Κονσίλι και πλάσαρε από δεξιά για το 2-2.
Ωστόσο στο 90+2′ ο Λοριεντέ σέντραρε από αριστερά και ο Μπαϊράμι με όμορφο σουτ στο πίσω δοκάρι έκανε το 3-2
ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Έρλιτς, Ρουάν, Ροζέριο, Ζορτέα, Λοπές (82’ Ομπιάνγκ), Φρατέζι (68’ Θόρστβεντ), Ματέους Ενρίκε (88′ Αρουί), Ντεφρέλ (68’ Μπαϊράμι), Πιναμόντι (81’ Άλβαρες Μαρτίνες), Λοριεντέ
ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Καρνεζέκι, Κίρικες (35’ Λοτσοσβίλι), Σερνίκολα (78’ Γκιλιόνε), Μπιανκέτι, Βάσκες, Βαλέρι, Μπενάσι, Πίκελ, Οκερέκε (66’ Μπουοναϊούτο), Τσαντζού (66’ Τσιοφάνι), Αφενά Γκιάν (46’ Ντέσερς)