Κουβέντα σχετικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ, σήκωσε η μάνατζέρ του, Ραφαέλα Πιμέντα, η οποία μίλησε τόσο για τη Μάντσεστερ Σίτι, όσο και για τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Αφού έπλεξε το εγκώμιο της Premier League, την οποία χαρακτήρισε φανταστικό και άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, στη συνέχεια χαρακτήρισε τη Ρεάλ όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά όσα δήλωσε η μάνατζερ του Νορβηγού επιθετικού:
«Ο Έρλινγκ πήγε στη Σίτι επειδή υπήρχε τέτοια ιστορία της οικογένειάς του με τον σύλλογο. Έχετε δει τις φωτογραφίες του όταν ήταν παιδί με τη φανέλα της Σίτι, οπότε είναι φυσικό να θέλει να ζήσει αυτό που βίωσε ο πατέρας του. Και φυσικά πάνω από αυτό, πολύ πάνω από αυτό, είναι ότι ήθελε να παίξει για τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Όταν όμως έχουμε έναν παίκτη, κάνουμε σχέδια. Ακόμα κι αν ο παίκτης είναι 15 ετών. Σχεδιάζουμε την καριέρα του».
«Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά όταν έλεγα σε έναν παίκτη ”θα σε πάω στην Αγγλία” το πρώτο πράγμα που θα μου απαντούσε ήταν ” τι έκανα λάθος; Γιατί δεν με συμπαθείς;”. Τώρα αν ρωτήσω έναν παίκτη ποιος είναι ο στόχος του θα μου πει την Premier League. Δεν λέει Σίτι, Τσέλσι ή Άρσεναλ, αλλά Premier League».
«Αυτό είναι το μέρος για έναν ατζέντη γιατί είναι το πρωτάθλημα που θέλουν να βρίσκονται οι παίκτες. Είναι ένα φανταστικό πρωτάθλημα. Είναι ανταγωνιστικό. Κάθε παιχνίδι είναι μια πρόκληση. Όλοι θέλουν να το παρακολουθήσουν. Θέλουν να είναι εδώ».
«Αλλά υπάρχει η Premier League, υπάρχει και η Ρεάλ Μαδρίτης. Και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάτι που την κάνει όνειρο όλων των ποδοσφαιριστών. Η Ρεάλ έχει αυτή τη μαγεία, όχι λόγω του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, αλλά λόγω του Champions League».