Ένας άνθρωπος που γνωρίζει όσο λίγοι όλες τις ομάδες της β’ κατηγορίας, μίλησε στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy και μας έκανε πλήρη ανάλυση της μάχης για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια.
Για τον Κύπριο προπονητή μέχρι πρότινος τεχνικό της Ομόνοιας 29ης Μαίου Απόστολο Μακρίδη ο λόγος ο οποίος μας μίλησε ξεχωριστά για την κάθε μια από τις έξι ομάδες που προπορεύονται και φαίνεται ότι θα παλέψουν για τα τρία εισιτήρια.
«Και οι έξι ομάδες έχουν τις πιθανότητες τους, κάποιες περισσότερες και κάποιες λιγότερες ανάλογα και με την βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται» μας είπε χαρακτηριστικά, ενώ μας ανέλυσε στην συνέχεια την κάθε ομάδα ξεχωριστά.
ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΑΙΝΟΥ: «Ο Οθέλλος είναι πιο κοντά από όλους στην άνοδο καθώς με δύο άντε τρεις νίκες θα σφραγίσει το εισιτήριο για την α’ κατηγορία».
ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ: «Η ΑΕΖ έδειξε μια σταθερότητα σε όλο το πρωτάθλημα και ήταν πάντα ανάμεσα στις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Δείχνει ομάδα που είναι έτοιμη και έχει τα εχέγγυα για την άνοδο».
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ: «Ο Εθνικός παρά τα στραβοπατήματα, με τον Πάμπο στον πάγκο βγάζει άλλη δυναμική. Ας μην ξεχνάμε ότι διαθέτει και την πιο βαρετή φανέλα στην κατηγορία».
ΠΕΓΕΙΑ 2014: «Η Πέγεια μπορεί να αγνοεί τη νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έκανε 15 σερί ματς χωρίς να χάσει. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Αχυρώνα/Ονήσιλο».
ΑΧΥΡΩΝΑΣ/ΟΝΗΣΙΛΟΣ: «Ο Αχυρώνας/Ονήσιλος άρχισε με ένα δυνατό μπάτζετ και δυνατό ρόστερ. Κάπου δεν έγιναν οι μονάδες ομάδα. Είναι ζωντανός ακόμα βαθμολογικά και μπορεί να ανέβει κατηγορία».
ΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΪΟΥ.: «Η Ομόνοια 29ης Μαΐου έχει μπροστά της πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς όσον αφορά την υπόθεση άνοδος. Αν νικήσει στην έδρα της τον Εθνικό Άχνας τότε θα παλέψει για ένα από τα εισιτήρια της ανόδου μέχρι το τέλος».

Χρίστος Χρίστου