Το Apollon Official Store ενημερώνει ότι το απόγευμα της Παρασκευής (24/03, 17:00) διοργανώνει μεγάλο γαλανόλευκο πάρτι στον προαύλιο χώρο του καταστήματος στην οδό Γλάδστωνος 69.

🙌 Μεγάλοι και μικροί Απολλωνίστες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν, να φωτογραφηθούν και να συνομιλήσουν με μερικούς από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της αγαπημένης τους ομάδας.

🤩 Οι κ. Μπογκντάν Αντόνε και κ. Μάρκο Μπαρούν μαζί με τους ποδοσφαιριστές Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς, Γκότσγουιλ Εκπόλο, Γκότσγουεϊ Ντόνιο, Ίσραελ Κολ και Αμρ Ουάρντα θα είναι στο Apollon Official Store και θα υπογράφουν αυτόγραφα και φανέλες μέχρι τις 19:00.

🏟 Επίσης, από σήμερα όσοι προχωρήσουν σε αγορές άνω των 50 ευρώ, θα συμμετέχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν tour στο στάδιο «Αλφαμέγα» και VIP εισιτήρια για τον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, μία επίσημη συλλεκτική φανέλα της ομάδας μας και μία συλλεκτική υπογεγραμμένη μπάλα.

🛍 Όσες αγορές γίνουν από σήμερα Τρίτη (21/03) μέχρι την Παρασκευή (24/03) άνω των 50 ευρώ θα συμμετέχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν τα πιο κάτω δώρα:

🔹 Τρεις διπλές προσκλήσεις οι οποίες περιλαμβάνουν tour στο στάδιο AlphaMega και VIP θέσεις για τον αγώνα Απόλλων – Άρης (2/4).

🔹 Μια επίσημη φανέλα της ομάδας μας υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές

🔹 Μια μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους ποδοσφαιριστές

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με το πέρας της εκδήλωσης της Παρασκευής!

🔵⚪ Σημειώνεται ότι το Apollon Official Store προσφέρει έκπτωση 30% στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας και 30% έκπτωση σε επιλεγμένα είδη ρουχισμού.