Η Σασουόλο κέρδισε δύσκολα με 1-0 τη Σπέτσια για την 27η αγωνιστική της Serie A, έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στο -6 από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχοντας ωστόσο παιχνίδι περισσότερο. Παραμένουν στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη οι φιλοξενούμενοι.

Στο 15’ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης και άνηκε στην Σπέτσια, αλλά το σουτ του Ενζολά δεν ανησύχησε τον Κονσίλι, ενώ στο 34’ η Σασουόλο «άγγιξε» το 1-0, όμως το σουτ του Μπεράρντι σταμάτησε στο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι με τον Ιταλό εξτρέμ, το σουτ όμως που δοκίμασε δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 46’ ο Ντραγκόφσκι είπε όχι στον Ροτζέριο.

Στο 68’ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν κοντά στο 1-0, αλλά ο τερματοφύλακας της Σπέτσια έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Λαουριέντε, ενώ στο 70’ έπειτα από παρέμβαση του VAR η Σασουόλο κέρδισε πέναλτι. Ο Μπεράρντι ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 1-0. Στο 79’ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μια «ανάσα» από το 2-0, όμως το σουτ του Ντεφρέλ κατέληξε στο δοκάρι, ενώ στο 82’ ο Ντραγκόφσκι μπλόκαρε την προσπάθεια του Φρατέζι.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τόλιαν, Ερλίτς, Φεράρι, Ροτζέριο, Θόρσβεντ(58’ Φρατέζι), Μαξίμ Λόπες, Ενρίκε(75’ Χαρουί), Μπεράρντι(86’ Μαρκίτσα), Πιναμόντι(75΄Ντεφρέλ), Λαουριέντε(75’ Μπαϊράμι)

ΣΠΕΤΣΙΑ: Ντραγκόφσκι, Αμιάν, Αμπαντού, Καλντάρα, Νικολάου, Μπουραμπιά(80’ Βέρντε), Έκνταλ(65’ Εσπόζιτο), Ατζουντέλο(75’ Τσιπότ), Μαλντίνι(66΄Ζουρκόφσκι), Γκιασί(81’ Σομουρόντοφ), Ενζολά