Μετά την βαριά ήττα από τον Άρη, ο προπονητής της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα δήλωσε τα ακόλουθα:
«Δεν έχω πολλά να πω. Για την ακρίβεια είναι λίγα αυτά που θα πω για δύο λόγους. Πρώτον ήταν κακή μέρα για εμάς και εγώ ευθύνομαι που δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ο Άρης ήταν καλύτερος και του αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη του. Το δεύτερο είναι ότι έχω πολλά μέρα μου και είναι δύσκολο να τα εκφράσω. Ήταν κακό παιχνίδι στην επίθεση, στην άμυνα και αυτός που έχει την ευθύνη είναι ο προπονητής».

Αναλάβατε την ευθύνη αλλά όταν οι παίκτες περπατούν στο γήπεδο και μαρκάρουν με τα μάτια, δεν φταίει μόνο προπονητής: «Δεν ήμασταν καλό καλοί, είναι αλήθεια. Πριν μία εβδομάδα είπα ότι ανεξάρτητα από τις επιλογές, τις αλλαγές, είναι η στιγμή των παικτών. Την περασμένη εβδομάδα χάσαμε γιατί παίζαμε με δέκα από το ξεκίνημα. Τώρα δεν ήμασταν καθόλου καλοί από το ξεκίνημα. Είμαι θυμωμένος και θα πω πολλά, όχι εδώ αλλά στα αποδυτήρια. Τους είπα ότι αν εμφανιστούμε το ίδιο στο β΄ ημίχρονο δεν έχουμε τύχη και παρουσιαστήκαμε καλύτεροι. Ο Άρης είναι μια ομάδα πολύ καλή με ταχύτητα, μια ομάδα που μου αρέσει. Σε κάποιες περιπτώσεις μαρκάραμε με τα μάτια και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το τρίτο γκολ. Αν μπορούσα θα έβγαζα και τους 11 και τον εαυτό μου από το γήπεδο».

Τι ευθύνεται και δεν μπορούσατε να τελειώσετε τις φάσεις. Η δική σας κακή κατάσταση ή η καλή αμυντική λειτουργία του Άρη; «Και τα δύο ευθύνονται. Είπα και στους παίκτες ότι μετά το 25΄ ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις. Προσπαθήσαμε να απειλήσουμε από ένα κόρνερ και ένα σουτ του Φαράζ, δεν είχαμε ευκαιρίες. Ο Άρη από την άλλη έχει καλή αμυντική λειτουργία. Στην επίθεση ξέρουμε το ταλέντο και την ποιότητα του Άρη και ήταν άνετοι γιατί δεν πιέσαμε σωστά. Όλα ήταν λάθος. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, είχαμε μόλις δύο προπονήσεις να προετοιμαστούμε. Ο Άρης ήταν καλύτερο και εμείς καθόλου καλοί»