Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο «Στέλιος Κυριακίδης».
Σε ένα χορταστικό από πλευράς θεάματος παιχνίδι, Ακρίτας και Ένωση Νέων Παραλιμνίου έμειναν στην ισοπαλία 2-2, ένα αποτέλεσμα που… πληγώνει περισσότερο την ομάδα του Παραλιμνίου που έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει από τον επικίνδυνη ζώνη.
Δύο ποδοσφαιριστές σημείωσαν τα τέσσερα γκολ. Ο Εράσο στο 55’ και στο 75’ σκόραρε για τον Ακρίτα, ενώ η χρυσή αλλαγή του Σατσιά, ο Βουτσένοβιτς, βρήκε δίχτυα στο 64 και στο 72’.

ΑΚΡΙΤΑΣ: Περντρέου, Ντραμέ, Κονέ (65′ Κλεμέντε), Άμπραχαμ, Εράσο, Μεντιμόρετς, Γαβριήλ, Σέχιτς, Τόρες, Καραγιάννης, Αραούχο
Στον πάγκο: Καστεγιάνι, Πογκέν, Φοφανά, Αμντουσαλάμοφ, Ντουμπόφ, Ζουνίνιο, Δημοσθένους, Φουριέλ, Κλεμέντε, Σαραβάνια, Πικής, Λόπες.

ΕΝΠ: Κόστιτς, Ντα Σίλβα, Έχμαν, Λουσέρο (83′ Κοτσώνης), Ρουσιάς (78′ Λαμί), Ντιαβαρά (46′ Βουτσένοβιτς), Μέιρα, Γεβρέμοβιτς, Φερνάντες (46′ Γαβριήλ), Κατσιάρης (66′ Βούκσεβιτς), Πολυκάρπου
Στον πάγκο: Παναγιώτου, Κορσιά, Χριστοφή, Κωνσταντίνου, Βουτσένοβιτς, Κοτσώνης, Μαυρουδής, Ντζαβέ, Γαβριήλ, Βούκσεβιτς, Μορέιρα, Λαμί. 

ΣΚΟΡΕΡ: 55′, 75′ Εράσο/64′, 72 Βουτσένοβιτς
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μεντιμόρετς, Άμπραχαμ, Καραγιάννης/Ντιαβαρά
KOKKINΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: Περίπου 150

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια
4ος Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
VAR: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Παρατηρητής: Ζαφείρης Σάββας

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
Έναρξη αγώνα…
13′ Ε
υκαιρία για τον Ακρίτα. Το σουτ του Καραγιάννη εντός περιοχής έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.
20′ Ευκαιρία για την ΕΝΠ. Από θέση μέσα αριστερά ο Ντιαβαρά έπιασε το σουτ αλλά ήταν σε ετοιμότητα ο Πεντρέου και απέκρουσε την μπάλα.
22′ Διπλή ευκαιρία για τον Ακρίτα. Ο Αραούχο στο τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κόστιτς και σε δεύτερο χρόνο ο Κόστιτς απέκρουσε το σουτ του Άμπραχαμ.
31′ Eυκαιρία για την ΕΝΠ, σουτ του Ντα Σίλβα αλλά η μπάλα χτύπησε σε συμπαίκτη του.
ΤΕΛΟΣ Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
ΕΝΑΡΞΗ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
54′
Καλό σουτ του Βουτσένοβιτς στα χέρια του Περντρέου.
55′ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ ο Ακρίτας. Ο Σέχιτς έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Εράσο με σουτ στη κίνηση έστειλε την  μπάλα στα δίχτυα.
64′ ΓΚΟΛ. 1-1. Ισοφαρίζει η ΕΝΠ με τον Βουτσένοβιτς.
72′ ΓΚΟΛ. 1-2. Γυρίζει το παιχνίδι η Ένωση με  τακουνάκι του Βουτσένοβιτς.
76′ ΓΚΟΛ. 2-2. Ισοφαρίζει ο Ακρίτας με γκολ του Εράσο.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ