Καλά κάνουν, Πρόεδρος της  Δημοκρατίας, Υπουργοί και άλλοι, να αναλύσουν σωστά τα δεδομένα, προτού λάβουν την όποια απόφαση τους.
Ειδικά, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι ένα πιθανό μέτρο, είναι αυτό της απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών-φιλάθλων, τότε θα μιλάμε για ξεκάθαρη παρέμβαση στην ομαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού (τουλάχιστον) πρωταθλήματος.
Γιατί, κύριοι της κυβέρνησης, κάποιες ομάδες, έχουν ήδη λάβει την υποστήριξη των φιλάθλων τους, ειδικά στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος και π.χ είχαμε τους οπαδούς του Απόλλωνα να στηρίζουν την ομάδα τους στο ΑΕΚΑπόλλων, είδαμε τους οπαδούς του Άρη να στηρίζουν την ομάδα τους στο Πάφος FCΆρης, είδαμε τους οπαδούς της Ομόνοιας να κάνουν το ίδιο με τον Απόλλωνα, τους οπαδούς της ΑΕΚ με τον Άρη κ.λ.π αφού έχουμε και άλλα παρόμοια περιστατικά που ίσως ξεσηκώσουν θύελλα αντίδρασης.
Να μετρήσουν καλά τα δεδομένα προτού λάβουν αυτό το ημίμετρο, για να αποφευχθεί η γενικότερη κατακραυγή.
Όλοι θέλουμε να προκύψει καταστολή της βίας όμως μπορεί αυτό να επιτευχθεί με άλλα πιο αποτελεσματικά μέτρα, παρά με την τιμωρία των περισσότερων φιλάθλων και μαζί των ομάδων.
Η θέση μας, είναι ξεκάθαρη. Θα είναι ημίμετρο και όχι μέτρο η απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων. Θα είναι ταυτόχρονα και ότι πιο άδικο για την πλειοψηφία των φιλάθλων καθώς και των ίδιων των ομάδων.

Μιχάλης Παπαγεωργίου