Η ΑΕΚ εξέτασε το τελευταίο χρονικό διάστημα όλα τα δεδομένα γύρω από τις ποινές του Αθλητικού Δικαστή, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι δύσκολα θα προχωρήσει σε έφεση.
Όπως είναι διατυπωμένη η προκήρυξη του πρωταθλήματος, δεν μπορεί να ασκήσει έφεση για την ποινή του Τσάβι Ρόκα, ενώ οι πιθανότητες να επέμβει το Εφετείο για την τιμωρία απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών σε ένα παιχνίδι, είναι πολύ περιορισμένες, άρα και οι πιθανότητες επιτυχίας.
Αφήνουμε ένα παραθυράκι ανοικτό για την τελευταία ποινή, καθώς ακόμη το νομικό τμήμα της ΑΕΚ αξιολογεί όλα τα δεδομένα που έχει ενώπιον του. Αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο σενάριο είναι πως η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» χωρίς την παρουσία οπαδών της, όμως καλό είναι να περιμένουμε τις τελικές εξελίξεις, πιθανότατα κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας.
Απ’ εκεί και πέρα όμως, η ομάδα της Λάρνακας προτίθεται να καταγγείλει τον διαιτητή του αγώνα με τον Απόλλωνα, Ιωάννη Χριστοδούλου, καθώς και τον τέταρτο διαιτητή Κωνσταντίνο Φωτίου, τόσο στην Επιτροπή Διαιτησίας όσο και στην ΚΟΠ. Αυτό που θα ζητηθεί από την ομοσπονδία είναι να τους παραπέμψει ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή για ψευδείς αναφορές, συγκριτικά με το οπτικό υλικό που υπάρχει.

Ανδρέας Βεντούρης