Λίγες ημέρες αφότου έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας, ο Χάρι Κέιν έλαβε μία ιδιαίτερη τιμή αφού στον αγώνα απέναντι στην Ουκρανία στο “Γουέμπλεϊ” φόρεσε συλλεκτικά παπούτσια με αναφορά στο ρεκόρ του.
Ο Χάρι Κέιν βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση του “Ντιέγκο Μαραντόνα” μεταξύ της Ιταλίας και της Αγγλίας και έγραψε ιστορία, αφού έφτασε τα 54 γκολ με τη χώρα του και προσπέρασε τον Γουέιν Ρούνεϊ (53), για να είναι πλέον εκείνος ο μόνος που έχει πετύχει τόσα πολλά γκολ με τα “τρία λιοντάρια”.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας βράβευσε τον αρχηγό της πριν από την έναρξη του αγώνα με την Ουκρανία στο “Γουέμπλεϊ” το απόγευμα της Κυριακής (26/03) παραδίδοντάς του ένα χρυσό παπούτσι, όμως δεν ήταν αυτός ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο τιμήθηκε ο 29χρονος επιθετικός.
Και αυτό γιατί στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τους Ουκρανούς για την δεύτερη αγωνιστική του 3ου προκριματικού ομίλου του Euro 2024, ο στράικερ της Τότεναμ φόρεσε συλλεκτικά παπούτσια, πάνω στα οποία ήταν γραμμένο το εξής μήνυμα: “Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών (All Time Top Scorer)”.