Δεν γίνεται να χάσει αυτό το Σκουντέτο η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» κέρδισαν την Αταλάντα με 2-0, ξέφυγαν με 18 πόντους από την Ίντερ και ουσιαστικά έχουν πάρει ήδη τον τίτλο. Κι άλλο έδαφος στη μάχη της τετράδας έχασε η Αταλάντα.

Στο 6ο λεπτό ο Μούσο έβγαλε σε κόρνερ το σουτ του Πολιτάνο ενώ στο 26’ ο Κβαρατσχέλια μπήκε στην περιοχή της Αταλάντα από αριστερά και πλάσαρε από δύσκολη γωνία, με τον Μούσο να λέει όχι. Στο 31’ η κεφαλιά του Οσιμέν έφυγε έξω και στο 41’ ο Μούσο πραγματοποίησε μεγάλη διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ των Οσιμέν και Πολιτάνο.

Στο 48ο λεπτό ο Μούσο είπε όχι σε ψαλιδάκι του Οσιμέν ενώ στο 59’ ο ίδιος απείλησε με κεφαλιά. και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κβαρατσχέλια έκανε πανέμορφη ενέργεια και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Και στο 77ο λεπτό μετά από κόρνερ, ο Ραχμάνι με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Στο 83ο λεπτό ο Γκολίνι είπε όχι σε σουτ του Ρουτζέρι

ΝΑΠΟΛΙ: Γκολίνι, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Κιμ (76’ Ζέσους), Ολιβέρα, Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι (66’ Εντομπελέ), Πολιτάνο (66’ Ελμάς), Κβαρατσχέλια (85’ Τζέρμπιν), Οσιμέν (85’ Σιμεόνε)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τολόι (89’ Λούκμαν), Ντζιμσίτι (44’ Ντεμιράλ), Σκαλβίνι, Μέλε (69’ Τζαπακόστα), Ντε Ρόουν, Έντερσον, Ρουτζέρι, Πάσαλιτς (68’ Μπογκά), Χέιλουντ (46’ Μουριέλ), Σαπάτα.