Νίκη μετά από ενάμισι μήνα για την Ουντινέζε, που πέρασε με 1-0 από την έδρα της Έμπολι και βρέθηκε ξανά σε τροχιά Ευρώπης. Δεν κινδυνεύει άμεσα η Έμπολι καθώς βρίσκεται στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 2ο μόλις λεπτό το σουτ του Μαρί πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 22’ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Μπιγιόλ και στο 34’ και η κεφαλιά του Σαξές πέρασε εκτός. Στο 40ο λεπτό ο Σιλβέστρι είπε όχι σε κεφαλιά του Σατριάνο ενώ στην επαναφορά ο Καπούτο αστόχησε από κοντά.

Στο 48ο λεπτό ο Λόβριτς πλάσαρε άστοχα από το πέναλτι ενώ στο 53’ το σουτ του ίδιου κόντραρε στα σώματα και στο επόμενο λεπτό ήρθε το γκολ για τις «ζέβρες». Ο Λόβριτς εκτέλεσε το κόρνερ και  ο Μπεκιάο με κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Στο 64ο λεπτό ο Περέιρα έσωσε με τάκλιν μετά από σουτ του Μπαλντάντσι και στο 74’ ο Σιλβέστρι έσωσε μετά από σουτ του Μπαλντάντσι ενώ στο 79’ ο Περιζάν έσωε δύσκολα μετά από σουτ του Ουντότζι.

ΕΜΠΟΛΙ: Περιζάν, Παρίζι (72’ Κακκάτσε), Λουπέρτο, Ισμαΐλι, Στοϊάνοβιτς (90’ Γκράσι), Μαρίν (72’ Πιάτσα), Άκπα Άκπρο, Μπαντινέλι (49’ Φατσίνι), Σατριάνο, Καπούτο, Μπαλντάντσι (90’ Nαμπιάν)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μπεκιάο, Μπιγιόλ, Πέρες, Εχιζίμπουε (77’ Εμποσέλε), Περέιρα (87’ Σάμαρντζιτς), Γουάλας, Λόβριτς (81’ Αρσλάν), Μπέτο, Ουντίτζι, Σαξές (86’ Τοβέν).