Από το 2019, έχει να πανηγυρίσει τρίποντο η Μπάγερν Μονάχου στην έδρα της Γκλάντμπαχ, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το αρνητικό σερί συνεχίστηκε και σήμερα, με την Μπορούσια να επικρατεί 3-2, στο 110ο ραντεβού των δυο ομάδων, και να φτάνει τις 28 νίκες πρωταθλήματος, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Γερμανίας. Σημείο-κλειδί του ματς, το 10ο λεπτό, όταν η Μπάγερν έμεινε με δέκα παίκτες, διότι ο Ουπαμεκανό αποβλήθηκε, με, απευθείας, κόκκινη.

Στο τρίτο λεπτό, η Μπάγερν είχε την πρώτη τελική της, με τον Γκράβενμπερχ, και στο 10′, η πρωταθλήτρια Γερμανίας έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Πλεά βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ, ο Ουπαμεκανό τον ανέτρεψε και, με χρήση VAR, ο Γάλλος στόπερ αντίκρισε, απευθείας, την κόκκινη κάρτα. Ο Στιντλ εκτέλεσε το φάουλ, ο Ζόμερ έδιωξε, αλλά, η Γκλάντμπαχ δεν άργησε να ανοίξει το σκορ. Για την ακρίβεια, ένα λεπτό αργότερα, οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ, στα δεξιά, ο Χόφμαν εκτέλεσε με πάσα προς τον Στιντλ και εκείνος, από το ύψος της μεγάλης περιοχής, νίκησε τον Ζόμερ για το 1-0. Ο Νάγκελσμαν αποφάσισε, λόγω της αποβολής του Ουπαμεκανό, να αποσύρει τον Μίλερ, στην 429η εμφάνισή του σε ματς Bundesliga, και να περάσει στη θέση του τον Ζοάο Κανσέλο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και στο 24′ βγήκε στη κόντρα, αλλά, ο Στιντλ δεν σημάδεψε σωστά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανεβάσει ψηλά την άμυνα, κάτι που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η Γκλάντμπαχ, όπως στη φάση του 36ου λεπτού, αλλά, ο Παβάρ μπλόκαρε, αποφασιστικά, τον Πλεά. Τελικά, δέκα λεπτά πριν το ημίχρονο, η Μπάγερν έφτασε στην ισοφάριση. Οι πρωταθλητές αξιοποίησαν την ταχύτητα του Ντέιβις, με τον Καναδό να μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή, να κάνει το γύρισμα και ο Τσούπο Μοτίνγκ, με τη μία, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-1. Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, η Γκλάντμπαχ είχε τέσσερις καλές ευκαιρίες να πάρει, ξανά, προβάδισμα, αλλά η ισοπαλία έμεινε έως το τέλος του πρώτου 45λεπτου.
Με την έναρξη της επανάληψης, στην ενδεκάδα της Μπάγερν πέρασαν οι Σανέ και Μουσιάλα, με τους πρωταθλητές να πιέζουν, για ένα δεύτερο γκολ, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα. Τελικά, στη πρώτη καλή στιγμή της, στο δεύτερο μέρος, η Γκλάντμπαχ έκανε το 2-1. Χόφμαν και Πλεά έπαιξαν το 1-2 με τον πρώτο να πλασάρει, για το, εκ νέου, προβάδισμα των γηπεδούχων, στο 55ο λεπτό. Η Μπάγερν προσπάθησε να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά, αλλά, στο 84ο λεπτό, ο Χόφμαν έδωσε την ασίστ στον Τουράμ, ο οποίος έκανε το 3-1, “κλειδώνοντας” τη νίκη για την Γκλάντμπαχ, παρά το γεγονός πως η Μπάγερν μείωσε, στις καθυστερήσεις, με τον Τελ, για το τελικό 3-2.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Όμλιν, Λάινερ, Ιτακούρα, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί, Κονέ, Κράμερ (56′ Βάιγκλ), Βολφ, Χόφμαν, Στιντλ (74′ Τουράμ), Πλεά (74′ Νόιχαουζ)

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Ζόμερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Μπλιντ, Γκνάμπρι (46′ Σανέ), Γκορέτσκα (62′ Ντε Λιχτ), Κίμιχ, Γκράβενμπερχ (46′ Μουσιάλα), Ντέιβις, Μίλερ (16′ Κανσέλο), Τσούπο-Μότινγκ (62′ Τελ)