Με τα χαρακτηριστικά που τη συνοδεύουν εδώ και αρκετό καιρό, δηλαδή την σοβαρότητα, την ανταγωνιστικότητα και την πειθαρχία στο πλάνο της, η ΑΕΚ καλείται σήμερα να προσπεράσει το εμπόδιο του Ακρίτα στην «Αρένα» (18:00, Primetel) και να συνεχίσει τη νικηφόρο πορεία της.
Πριν από το πρόγραμμα-βουνό (Ντνίπρο μέσα, ΑΕΛ έξω, Ντνίπρο έξω, Απόλλων έξω), δεν διανοείται καν να χάσει βαθμούς σε ένα τέτοιο παιχνίδι μέσα στην έδρα της και θα καταφέρει να πετύχει το στόχο της, εάν παρουσιαστεί με το γνωστό καλό της πρόσωπο και χωρίς να υποτιμήσει τον (επικίνδυνο) αντίπαλό της.
Ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα δεν υπολογίζει στους Πίριτς, Γκιούρτσο, Άλτμαν και Γιάκολις, ενώ επιστρέφουν Γκαρσία και Τρισκόφσκι αλλά δύσκολα θα δούμε έναν εκ των δύο στην ενδεκάδα.
Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται ότι θα προβεί σε αλλαγές. Ο Τούμπας θα είναι στο τέρμα, δεν θα είναι έκπληξη αν πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας ο Γκονζάλεθ αντί του Τόμοβιτς, έχοντας στο πλευρό του τον Μιλίτσεβιτς, δεξιά παίζεται η θέση μεταξύ Ροσάλες και Κάσας ενώ αριστερά αναμένεται ότι θα διατηρηθεί ο Νικόλας Εγγλέζου.
Πολύ πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές και στη μεσαία γραμμή, με τους Σανχούρχο και Μάμα να διεκδικούν θέση. Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Φαράζ και Γκρόμοφ, με τους Ράφα Λόπες και Νίκολιτς στην κορυφή.

Ανδρέας Βεντούρης