Η Ομόνοια μπαίνει σε μια νέα εποχή καθώς ο Σωφρόνης Αυγουστή ανέλαβε τα προπονητικά ηνία της ομάδας και θα κάνει το ντεμπούτο του στο ντέρμπι κόντρα στον Άρη (20:00). Οι πράσινοι χρειάζονται αυτή τη νίκη αφενός, για να εκμεταλλευτούν τις ήττες των Απόλλωνα και Νέα Σαλαμίνα και αφετέρου για να μειώσουν τη διαφορά από τον τέταρτο Άρη. Πρέπει να δείξει ένα θετικό πρόσωπο σ’ αυτή τη νέα αρχή και ο 45χρονος κόουτς έστειλε μήνυμα νίκης στους ποδοσφαιριστές του. Οποιαδήποτε πρόβλεψη 11άδας είναι παρακινδυνευμένη ωστόσο  δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν οι Μπεσεντίν και Σράντι πάρουν φανέλα βασικού.
Αν ο Σωφρόνης Αυγουστή πάει με έναν επιθετικό τότε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος, με τον Σράντι στο ένα άκρο της επίθεσης τον Λοΐζου στο άλλο και σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Παπουλής. Δηλαδή η πιθανή 11άδα είναι η εξής: Φαμπιάνο, Μάθιους, Μίλετιτς (Παναγιώτου), Λανγκ, Λέζιακς, Μπασιρού (Κούσουλο), Χάμπος, Παπουλής, Λοΐζου, Σράντι (Μπάρκερ), Ανσαριφάρντ. Αυτό είναι και το επικρατέστερο σενάριο.
Αν, όμως επιλέξει να αγωνιστεί με δύο στράικερ τότε ο Παπουλής μένει εκτός και η πιθανή 11άδα θα αποτελείται από τους Φαμπιάνο, Μάθιους, Μίλετιτς (Παναγιώτου), Λανγκ, Λέζιακς, Μπασιρού, Χάμπο (Κούσουλο), Χάμπο, Λοΐζου, Σράντι, Ανσαριφάρντ και Μπεσεντίν.

Θράσος Δημητρίου