Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο Δημήτρης Χριστοφόρου, εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την Κυρία.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Ήταν μια νίκη σ’ ένα ντέρμπι και πάντοτε είναι σημαντικό. Η θέληση και από τις δύο μεγάλες ήταν μεγάλη. Κρατάμε τη θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μας και τη νίκη. Ήταν ένα ματς που μπορούσαμε να νικήσουμε πιο άνετα από το 1-0, όμως κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε».
Για την αλλαγή που έγινε: «Στο ποδόσφαιρο δεν είναι ένα πράγμα που φέρνει αλλαγή. Είναι συλλογική η δουλειά. Έγιναν αρκετές αλλαγές το τελευταίο διάστημα για να έρθουν και τα αποτελέσματα και η ηρεμία στην ομάδα αλλά δεν πρόκειται δύο ή τρία αποτελέσματα να αλλάξουν την εικόνα της φετινής χρονιάς, εκτός αν κατακτήσουμε το κύπελλο».
Για τον Μραζ και αν θα τον κρατήσουν: «Ήρθε για να βοηθήσει. Η προσαρμογή του φαίνεται πολύ καλή. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι. Αυτό που θα κρίνει τα πάντα είναι η διάρκεια και η συνέχεια. Είναι δανεικός αλλά αυτό που συζητάμε είναι το ματς με τον Ολυμπιακό που είναι πάρα πολύ σημαντικό».
Για το ματς κυπέλλου: «Από τον Ιανουάριο και με τις προσθήκες που ήρθαν δεν έχει κρύψει κανείς πως ο στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Είναι η μόνη έξοδος στην Ευρώπη. Είμαστε δύο βήματα μακριά από τον τελικό και θέλουμε το πρώτο βήμα να το κάνουμε την Πέμπτη (16/2) στο Μακάρειο. Η ομάδα μας έχει την ποιότητα και μπορεί να προκριθεί. Με κάθε σεβασμό για τον Ολυμπιακό».
Για τον Λόρια: «Δεν έχουμε ακόμα την επίσημη ενημέρωση. Δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία που χρειάζεται άρα δεν μπορώ να σας απαντήσω. Είναι ένας τραυματισμός που θα μας κοστίσει για κάποιο διάστημα».
Για τα αγωνιστικά: «Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό το πρόβλημα του Γκερέρο. Ο Εμπραλίτζε και ο Κορέια έχουν πιθανότητες να βρεθούν στην αποστολή. Όπως και ο Μιχάλης Ιωάννου. Για τον Αρτυματά και τον Χρυσοστόμου πρέπει να κάνουμε ακόμα λίγη υπομονή».