Ο Μραζ φυσιολογικά τράβηξε πάνω του όλα τα φώτα μετά την μεγάλη νίκη της Ανόρθωσης επί της Ομόνοιας και αυτό χάρη στο χατ-τρικ που πέτυχε, αλλά υπήρχαν και άλλοι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν… και γενικότερα ξεχωρίζουν το τελευταίο διάστημα.
Ένας εξ’ αυτών είναι ο Δανιήλ Παρούτης ο οποίος έκανε υπομονή και με τον Βέσκο δικαιώνεται.
Ο Κύπριος ακραίος επιθετικός μεγαλωμένος (ποδοσφαιρικά) στην Ιταλία διανύει το καλύτερο διάστημα της καριέρας του σε επαγγελματικό επίπεδο και στέλνει το μήνυμα στην «Κυρία» ότι μπορεί να χτίσει πάνω του.
Μετά την βαριά ήττα από τον Απόλλωνα στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ο Βέσκο Μιχαίλοβιτς είπε με τον πλέον έντονο τρόπο ότι ο κόσμος της Ανόρθωσης δεν θα δει ποτέ ξανά μια τέτοια εικόνα και για την ώρα δικαιώνεται.
Μετά από εκείνη την συντριβή στις 15 Ιανουαρίου ο Βέσκο Μιχαίλοβιτς αποφάσισε να αλλάξει πράγματα και πρόσωπα.
Μια από τις αλλαγές ήταν να δώσει φανέλα βασικού στον Παρούτη και από τότε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής δεν βγήκε από την 11άδα.
-Στις 19 Ιανουαρίου ήταν βασικός στο κρίσιμο ματς Κυπέλλου το οποίο έφερε την πρόκριση κόντρα στην ΕΝΠ.
-Στις 23 Ιανουαρίου ήταν και πάλι βασικός στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΕΝΠ στη νίκη με 1-0.
-Στις 28 Ιανουαρίου ήταν βασικός στην Περιστερώνα στο 0-0 με την Δόξα.
-Στις 2 Φεβρουαρίου ήταν βασικός και εξαιρετικός με την Ομόνοια στην μεγάλη νίκη με 4-1.
Απολογισμός με τον Παρούτη στην 11άδα, μια πρόκριση στο Κύπελλο και 7 βαθμοί σε τρία ματς στο πρωτάθλημα και την Ανόρθωση αήττητη.

Χρίστος Χρίστου