Στην τρίτη θέση (παρέα με τη Μίλαν) παρέμεινε η Ρόμα. Οι “τζιαλορόσι” επικράτησαν με 1-0 της Ελλάς Βερόνα με το γκολ του Σολμάκεν και πλέον κοιτάζουν τη ρεβάνς με τη Σάλτσμπουργκ (26/2) για το Europa League.
Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα ο Ζοσέ Μουρίνιο είδε τον Τάμι Έιμπραχαμ να μη μπορεί να συνεχίσει, με τον Αντρέα Μπελότι να περνάει στη θέση του.
Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι πίεσαν, είχαν στιγμές με τα σουτ των Ελ Σαράουι (22′) και Σπινατσόλα (37′) και τελικά βρήκαν το γκολ στο πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου του α’ μέρους . Ο Σπινατσόλα με τρομερό τακουνάκι έστρωσε στον Σολμπάκεν και εκείνος άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το πρώτο εφετινό του γκολ!
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μουρίνιο προσπάθησε να κρατήσει αυτό το υπέρ της 1-0, δίχως να απειλήσει ή να απειληθεί. Μόνη αξιόλογη φάση στο 90′, η κεφαλιά του Μπελότι που απέκρουσε σε κόρνερ ο Μοντιπό.

Ρόμα (Ζοσέ Μουρίνιο): Ρουί Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεζ, Κάρντσοπ (70′ Τσελίκ), Κριστάντε, Μποβέ, Σπινατσόλα, Σολμπάκεν (70’Ζαλέβσκι), Ελ Σαράουι (87′ Βαϊνάλντουμ), Έιμπραχαμ (15′ λ.τ. Μπελότι).

Ελλάς Βερόνα (Μάρκο Τζαφαρόνι): Μοντιπό, Μανιάνι, Χιεν (46′ Κόπολα), Νταβίντοβιτς, Ντεπάολι, Ταμέζ, Ντούντα, Ντόιγκ (84′ Άμπιντγκααρντ), Ενγκόνζ (76′ Καλόν), Γκάιτς (59′ Λαζάνια), Λάζοβιτς (60′ Μπράαφ).