Η Μπολόνια αντιμετώπιζε χθες την Σαμπντόρια εκτός έδρας με τον Ρομπέρτο Σοριάνο να συγκινείται και να δακρύζει on camera σε ερώτηση που του έγινε για τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Η Μπολόνια πέρασε από την έδρα της Σαμπντόρια, με τον Σοριάνο να βρίσκει δίχτυα ξανά, μετά από το 2021 όπου το τελευταίο του γκολ ήταν ξανά κόντρα στην παλιά του ομάδα. Μετά το πέρας της αναμέτρησης, ο δημοσιογράφος του ιταλικού SkySport, απευθύνθηκε στον Σοριάνο λέγοντάς του: «Τη Δευτέρα θα ήταν τα γενέθλια του Μιχαΐλοβιτς, είχατε περάσει πολλά μαζί».

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή μετά την ερώτηση, ο ποδοσφαιριστής της Μπολόνια εμφανώς συγκινημένος, δε μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, «Συγνώμη για μια στιγμή» είπε αρχικά για να μπορέσει να απαντήσει στην ερώτηση, προσθέτοντας:

«Θα ήταν τα γενέθλιά του και θέλω να πιστεύω ότι με βοήθησε να σκοράρω σε αυτό το γήπεδο, το οποίο ήταν σημαντικό και για τους δυο μας. ‘Ισως ήταν αυτός που με άφησε να σκοράρω εδώ που περάσαμε τόσες καλές στιγμές μαζί. Έχουν περάσει 65 παιχνίδια και τον «αναζητώ» από το τελευταίο μου γκολ».