Οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής πετυχαίνει χατ τρικ, φυσιολογικά στρέφει προς το μέρος του τα φώτα της δημοσιότητας κι απ’ αυτόν τον…κανόνα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει ο Σάμουελ Μραζ.
Ασφαλώς, δεν πρόκειται να κριθεί στον απόλυτο βαθμό από το δεύτερο του παιχνίδι αλλά σε βάθος χρόνου, όμως είναι γεγονός πως το αρχικό δείγμα είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό.
Αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, τότε η Ανόρθωση θα πρέπει να στραφεί εκ νέου στη Σπέτσια για να τον κρατήσει στο ρόστερ της το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο 25χρονος σέντερ φορ ανήκει στην ιταλική ομάδα, η οποία τον Αύγουστο του 2021 έδωσε 1,6 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Έμπολι, η οποία από την πλευρά της έδωσε 1,5 εκατομμύρια τον Ιούλιο του 2018 για να τον πάρει από τη Ζίλινα, όταν προηγήθηκε η καλύτερη σεζόν της καριέρας του με 21 γκολ!
Η σύμβαση του με τη Σπέτσια εκπνέει το 2024, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιό του με την Ανόρθωση δεν υπάρχει καμία οψιόν αγοράς του. Κάτι τέτοιο θα ήταν ούτως ή άλλως πολύ δύσκολο.
Συνεπώς, εάν θέλει να τον κρατήσει θα πρέπει να αποταθεί ξανά στην ιταλική ομάδα για να επεκτείνει το δανεισμό του. Όλα αυτά βεβαίως είναι πρώιμα. Ο φάκελος του Μραζ θα ανοίξει ξανά το καλοκαίρι, απλά ο ίδιος με την εντυπωσιακή του απόδοση στο ντέρμπι με την Ομόνοια, φρόντισε να τον ανοίξει (πολύ) νωρίτερα στις…συζητήσεις!

Ανδρέας Βεντούρης