Στην κατοχή του Σταύρου Παπασταύρου η μπάλα. Ο πρόεδρος αναλύει τα δεδομένα, όπως έχουν εξελιχτεί μετά την ήττα από την Ανόρθωση.
Σαφώς και αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει τεράστια πίεση τόσο στον ίδιο, όσο και στην ομάδα και ειδικά στο Γιανίκ Φερέρα, αλλά δεν πρόκειται να κάνει κάτι χωρίς την συγκατάθεση του νέου τεχνικού διευθυντή, ο οποίος (προέρχεται από τη Γερμανία) ενημερώθηκε για το τελευταίο αποτέλεσμα καθώς επίσης ενημερώνεται για την πορεία της Ομόνοιας.
Από την στιγμή όμως που η κάθοδος του τεχνικού διευθυντή στην Κύπρο , αναμένεται στις επόμενες 15-20 μέρες κανένας δεν μπορεί να προβλέψει κατά πόσο θα δώσει εντολή για άμεσες αλλαγές.
Όταν λέμε για άμεσες αλλαγές, εννοούμε βέβαια το μέλλον του Γιανίκ Φερέρα, στον οποίο χρεώνονται α τελευταία τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα με Νέα ΣαλαμίναΠάφος FC και Ανόρθωση.
Άρα λοιπόν, για να δούμε αλλαγή προπονητή στην Ομόνοια, χρειάζεται η άποψη του ανθρώπου που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας και τότε θα προκύψει αντίδραση από τον πρόεδρο.
Οπόταν, τα επόμενα 24ωρα ξεκαθαρίζουν αν ο Γιανίκ Φερέρα θα είναι στον πάγκο της ομάδας ή όχι. Ο Βέλγος προπονητής, πήγε πάντως κανονικά στο «Ηλίας Πούλλος» τη Παρασκευή το πρωί και είχε την ευθύνη της προπόνησης που διεξήχθηκε σε βαρύ κλίμα, συνεπεία της ήττας και απόδοσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Πλέον τίθεται σε αμφιβολία και η συμμετοχή της ομάδας στην πρώτη 6άδα, γεγονός που όλοι απεύχονται να συμβεί για 2η σερί ποδοσφαιρική σεζόν.