Όλα όσα είπε ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι, προπονητής της ΑΕΛ, μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ακρίτα Χλώρακας για την 22η αγωνιστική.
Αναλυτικά:
«Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Είχαμε πολύ ενέργεια στο α’ μέρος. Φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες και πετύχαμε το γκολ. Στο β’ μέρος αφήσαμε τον Ακρίτα να πλησιάσει στην περιοχή μας. Ισοφάρισε, μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι χαρούμενος που βγάλαμε αντίδραση και νικήσαμε μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα. Ήταν πολύ σημαντικό και είμαι πολύ ικανοποιημένος». 

Στη συνέντευξη τύπου ανάφερε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, το λέγαμε και φάνηκε στο γήπεδο. Ο Ακρίτας μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς».
Για την 6άδα: «Μαθηματικά σίγουρα μπορούμε. Θα διεκδικήσουμε όλες τις πιθανότητες μας. Θα παλέψουμε για την 6άδα, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Σήμερα έχασε η Ομόνοια και μειώσαμε τη διαφορά». 
Για το κύπελλο: «Είναι μια σκληρή ομάδα η Νέα Σαλαμίνα. Τα ματς είναι στο 50-50. Δεν μπορείς να πεις ότι υπάρχει φαβορί. Ήρθαν νέοι παίκτες και σιγά-σιγά θα επιστρέφουν οι τραυματίες και θα γινόμαστε πιο δυνατοί».