Μετά την ήττα από την Ομόνοια με 1-0 στο ΓΣΠ, ο προπονητής της ΑΕΛ Τσέντομιρ Γιανέφσκι δήλωσε τα ακόλουθα:

«Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είμαι χαρούμενος με την απόδοση των παικτών μου απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε τις τελευταίες ημέρες, κάναμε μια καλή εμφάνιση, ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ήταν πιο τυχερή η Ομόνοια και κέρδισε. Στο δεύτερο μέρος χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες και μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Έχουμε μικρό ρόστερ και έχουμε πολλούς τραυματίες. Κάποιοι έπαιξαν με ένεση, κάποιοι με άλλα προβλήματα».

Για τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς. Έχουμε πολλούς τραυματίες. Θα πρέπει να βρω τρόπο ποιοι θα αγωνιστούν στο επόμενο παιχνίδι. Είναι και ο Τεϊσέιρα με κάρτες και κάποιοι άλλοι που έχουν μικροπροβλήματα».

Για το αν μπορεί ακόμα η ομάδα για εξάδα: «Έχουμε ακόμη επτά παιχνίδια και έχουμε τις πιθανότητες μας. Τα αμέσως επόμενα παιχνίδια είναι σημαντικά. Είχαμε κάποια θετικά αποτελέσματα και πρέπει να συνεχίσουμε».

Για τον Σάντος: «Είμαι πάντα ειλικρινής. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στη Βραζιλία και να παίξει για πρώτη φορά στην Α΄ κατηγορία. Αν αυτό θέλει και είναι η επιθυμία του, τότε δεν θα του σταθώ εμπόδιο. Δεν θα είναι καλό για εμάς αν φύγει, αλλά θα δούμε πως θα κινηθούμε αν αποχωρήσει. Σίγουρα δεν ήταν στα πλάνα μας να πάρουμε δεξί μπακ».

Για τα μεταγραφικά: «Σίγουρα θέλουμε ακόμη δύο παίκτες, έναν κεντρικό αμυντικό και αν φύγει ο Σάντος θα δούμε πως θα κινηθούμε. Είτε θα πάρουμε επιθετικό, είτε μπακ. Δεν είναι μόνο οι μεταγραφές, έχουμε παίκτες ποιοτικούς που είναι τραυματίες. Είμαι ικανοποιημένος που έχω αυτούς τους παίκτες, όμως είναι τραυματισμένοι και είναι δύσκολο, αφού δεν μπορώ να τους χρησιμοποιήσω».