Για ότι αφορά την ΑΕΛ, την ενίσχυση και τον Γιανέφσκι μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Πλουτής Αβραάμ.

Για τη νίκη επί της Καρμιώτισσας: «Γίνεται το εξής παράδοξο για την ομάδα μας. Στις επιτυχίες μεγαλοποιούμε τα πράγματα και στις αποτυχίες τα ισοπεδώνουμε. Σίγουρα ήταν μια σημαντική νίκη με απουσίες. Είναι δύσκολη χρονιά για μας. Θέλω να πω μπράβο στους έμπειρους παίκτες που από την αρχή της εβδομάδας πήραν από το χέρι τους νεαρούς, ιδιαίτερα ο Μιραλάς. Τους εμψύχωσαν και τους στήριξαν. Η ομάδα επανήλθε στις καλές εμφανίσεις, το παλεύουμε όσο μπορούμε».

Για το συμβόλαιο του Γιανέφσκι: «Η συμφωνία είναι μέχρι το τέλος της σεζόν με δικαίωμα ανανέωσης για την επόμενη χρονιά. Δεν είναι θέμα συμβολαίου, υπάρχουν άλλα θέματα που φέρουν αυτά ως δευτερεύοντα. Είναι λίγο νωρίς να μιλάμε για αυτό το θέμα. Αναμφίβολα ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο και κατάφερε να ορθοποδήσει. Έχουμε στόχους, η 6άδα δεν είναι μακριά. Είμαστε μέσα στο κύπελλο. Πιστεύαμε ότι έχουμε ένα ρόστερ που μπορεί να διεκδικήσει τους στόχους που έχουμε βάλει. Η ζημιά που έγινε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μας φαίνεται ακόμη στη βαθμολογία».

Η ενίσχυση: «Έχουμε κάνει δύο μεταγραφές, θα κάνουμε άλλες δύο. Έναν κεντρικό αμυντικό και έναν επιθετικό ή δεξί μπακ».