Ακόμα μία βαριά ήττα. Ακόμα μία επιβεβαίωση για τις τεράστιες αδυναμίες, ακόμα μία επαλήθευση των καλοκαιρινών λαθών-εγκλημάτων που άφησαν την Ανόρθωση, γυμνή σαν ομάδα.
Δεν υπάρχει βέβαια λόγος, αυτή την χρονική στιγμή να αρχίσει το κυνηγητό και η κριτική για τους υπαίτιους αυτού του σκηνικού, αφού είναι γνωστοί όλοι όσοι ασέλγησαν πάνω σε αυτή την ομάδα.
Κρατάμε την δήλωση του Δημήτρη Χριστοφή μετά το ματς με τον Απόλλων και την άποψη που εξέφρασε ότι «όλοι φταίμε για τη φετινή πορεία στο πρωτάθλημα» και σημειώνουμε ότι την ερχόμενη Πέμπτη, έρχεται ίσως το ματς της χρονιάς , στο κύπελλο με την ΕΝΠ που δίνει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία να κρατήσουν την ομάδα όρθια για να διεκδικήσει διάκριση στο θεσμό.
Κρατάμε επίσης την δήλωση του Βέσκο Μιχαίλοβιτς. Εξέφρασε τη σιγουριά του λέγοντας ότι η Ανόρθωση δεν θα παρουσιάσει ξανά την ίδια εικόνα από το ματς της Πέμπτης.
Τα υπόλοιπα βέβαια εντός του γηπέδου στον επόμενο αγώνα, που θα διεξαχθεί με την παρουσία του κόσμου που πρέπει να πάει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να στηρίξει την ομάδα και τον στόχο της πρόκρισης.