Δημοσιεύματα από την Αγγλία, αποκαλύπτουν πως ο Έρικ Τεν Χαγκ συναντήθηκε με τον ατζέντη του Ρόις, Ντιρκ Χέμπελ μετά το τέλος του νικηφόρου ντέρμπι κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.
Είναι γνωστό πως στην Γιουνάιτεντ κινούνται για επιθετικό και το καλοκαίρι θα γίνει κίνηση ενώ σκοπεύουν να διαθέσουν αρκετά χρήματα για τη θέση «9» μιας και αποτελεί προτεραιότητα. Παρόλα αυτά, το όνομα του Μάρκο Ρόις έχει πέσει στο τραπέζι. Ο έμπειρος επιθετικός, διανύει την ενδέκατή του σεζόν στην Μπορούσια και το συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι.
Ο Ολλανδός τεχνικός έχει εξαιρετική άποψη για τον Γερμανό ενώ δε δείχνει να προβληματίζεται με την ηλικία του (33 ετών) κάτι το οποίο δεν ισχύει για την άλλη ομάδα του Μάντσεστερ καθώς αναφέρεται πως έγινε κρούση και στη Σίτυ αλλά δήλωσαν πως δεν ενδιαφέρονται με πρόσχημα την ηλικία. Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορεί, αναφέρει πως η μετακίνησή του θα μπορούσε να γίνει ακόμα και τον Ιανουάριο, με τον Ελάνγκα -για τον οποίο ενδιαφέρεται η Ντόρτμουντ- να κάνει το αντίστροφο δρομολόγιο ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι.
Το σίγουρο είναι πως υπάρχει καπνός και αναμένεται να δούμε αν η υπόθεση θα εξελιχθεί στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου ή αν υπάρξουν επαφές για να κλείσει το καλοκαίρι καθώς υπενθυμίζεται πως ο Ρόις μπορεί να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του.