Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Ουντινέζε και Ελλάς Βερόνα και ουσιαστικά δεν κέρδισε καμιά τους. Η Ελλάς παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και στο -5 από τη Σπέτσια ενώ η Ουντινέζε έχασε έδαφος στη μάχη της Ευρώπης.

Στο 4ο μόλις λεπτό ο Λάζοβιτς έπιασε το σουτ από μακριά, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Μπεκιάο και κρέμασε τον Σιλβέστρι για το 0-1. Στο 12’ ο Μοντιπό έσωσε μετά από σουτ του Σαξές και στο 19’ ο κίπερ της Βερόνα έβγαλε σε κόρνερ και την εκτέλεση φάουλ του Σάμαρντζιτς. Ωστόσο στο 21’ ήρθε το γκολ για τις «ζέβρες». Ο Εχιζίμπουε σέντραρε από δεξιά, ο Μπέτο πήρε την μπάλα με πλάτη στο τέρμα και την έστρωσε στον Σάμαρντζιτς που πλάσαρε από το πέναλτι για το 1-1.

Στο 32ο λεπτό μετά από κόρνερ του Σάμαρντζιτς, ο Μπιγιόλ πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε και στο 39’ ο Μοντιπό είπε όχι σε σουτ του Μπέτο και στην επαναφορά ο Μανιάνι έβαλε σωτήρια προβολή σε πλασέ του Ουντότζι.

Στο 46ο λεπτό ο Λαζάνια πρόλαβε τους Μπιγιόλ και Σιλβέστρι αλλά ο Πέρες πρόλαβε να απομακρύνει και στο 75’ ο Σιλβέστρι έσωσε μετά από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Ενγκόνγκ.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Εχιζίμπουε (85’ Εμποσελέ), Μπεκιάο, Μπιγιόλ, Πέρες, Ουντότζι (85’ Εμπόσε), Σάμαρντζιτς, Αρσλάν (65’ Λόβριτς), Γουάλας, Σαξές (90+2′ Σεμέδο), Μπέτο

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Μανιάνι, Τσεκερίνι (46’ Κόπολα), Χίεν, Ντεπάολι (58’ Τεράτσιανο), Λάζοβιτς, Ταμέζ, Σουλεμανά (58’ Ντούντα), Μπράαφ (73’ Ενγκόνγκ), Ντζούριτς (86’ Πίκολι), Λαζάνια