Η Φιορεντίνα έμεινε όρθια στο «Ολίμπικο», πήρε ισοπαλία 1-1 από τη Λάτσιο και της έβαλε δύσκολα στη μάχη της τετράδας.

Στο 8ο μόλις λεπτό μετά από κόρνερ, η μπάλα κόλλησε στην καρδιά της περιοχής της Φιορεντίνα και ο Καζάλε με έξυπνη προβολή έκανε το 1-0. Στο 17ο λεπτό το σουτ του Γκονθάλεθ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 25’ μετά από λάθος του Ρανιέρι ο Λουίς Αλμπέρτο έκανε το σουτ στο πλαϊνό δίχτυ. Τρία λεπτά μετά, ο Προβεντέλ έσωσε μετά από σουτ του Λουίς Αλμπέρτο.

Στην επανάληψη οι «βιόλα» μπήκαν καλύτερα και στο 49ο λεπτό ο Γκονθάλεθ με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 59’ οι «βιόλα» έκλεψαν έξω από την περιοχή και ο Γκονθάλεθ πλάσαρε με τη μία αλλά αστόχησε ενώ στην κόντρα ο Άντερσον έκανε το διαγώνιο σουτ από δεξιά αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω. Στο 66’ ο Ντοντό σέντραρε από δεξιά και ο Γιόβιτς πήρε την κεφαλιά αλλά ο Προβεντέλ είπε όχι και στο 75’ το σουτ του Ιμόμπιλε πέρασε εκατοστά άουτ. Στο 90+4′ η Φιορεντίνα παραλίγο να πάρει τη νίκη αλλά ο Μιλένκοβιτς σημάδεψε δοκάρι.

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Χισάι (71’ Λατσάρι), Ρομανιόλι, Καζάλε, Μάρουσιτς, Λουίς Αλμπέρτο (63’ Βεσίνο), Άντερσον, Κατάλντι (63’ Μάρκος Αντόνιο), Σάβιτς, Τζακάνι, Πέδρο (71’ Ιμόμπιλε)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Ντοντό, Μπιράγκι, Μιλένκοβιτς, Ρανιέρι (86’ Ιγκόρ), Μποναβεντούρα (74′ Ικονέ), Μπαράκ, Άμραμπατ, Γιόβιτς (85’ Καμπράλ), Κουαμέ (46’ Σαπονάρα), Γκονθάλεθ (74′ Μαντραγκόρα)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ