Η Νάπολι άφησε πίσω της την ήττα  από την Ίντερ, πέρασε με 2-0 από την έδρα της Σαμπντόρια και οδηγεί σταθερά την κούρσα του Καμπιονάτο.

Στο 4ο μόλις λεπτό η Νάπολι κέρδισε πέναλτι σε πτώση του Ανγκισά αλλά ο Οντέρο και το δοκάρι έσωσαν της Σαμπντόρια μετά από την εκτέλεση του Πολιτάνο. Στο 9’ ο Λάμερς αστόχησε από κοντά και στο 13’ ο Μερέτ είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Βέρε ενώ από το κόρνερ ο Νάουτινκ πήρε την κεφαλιά και αστόχησε για λίγο. Στο 16’ ο Οντέρο είπε όχι και σε κεφαλιά του Οσιμέν ενώ στο 19’ ο Ρουί σέντραρε από αριστερά και ο Οσιμέν με προβολή έκανε το 0-1. Στο 21ο λεπτό ο Κβαρατσχέλια έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Σαμπντόρια αλλά ο Οντέρο τον πρόλαβε και στο 22’ το σουτ του Ανγκισά πέρασε μόλις έξω.

Στο 39ο λεπτό η Σαμπντόρια έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρινκόν για φάουλ στον Οσιμέν.

Η Νάπολι ήλεγξε το ρυθμό από εκεί και πέρα και στο 80’ κέρδισε πέναλτι σε χέρι και ο Ελμάς έκανε το -2 από τα 11 μέτρα.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Μούρου, Μουρίγιο (46’ Τζανόλι), Νάουτινκ, Οτζέλο, Ρινκόν, Βέρε (54’ Βιγιάρ), Βιέιρα (83’ Παολέτι), Λέρις, Γκαμπιαντίνι (46’ Ντζούριτσιτς), Λάμερς (83’ Μοντεβάγκο)

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ζέσους, Ντι Λορέντζο, Ρουί, Κιμ (46’ Ραχμάνι), Λομπότκα, Ανγκισά (66’ Εντομπελέ), Ελμάς (87’ Ραζπαντόρι), Πολιτάνο (63’ Λοσάνο), Οσιμέν, Κβαρατσχέλια (63’ Ζιελίνσκι)