Μια μαγική Αταλάντα, διέλυσε με 8-2 τη Σαλερνιτάνα και βρίσκεται στο -3 από την τετράδα.

Χάρμα οφθαλμών ήταν το πρώτο μέρος στο οποίο σημειώθηκαν 6(!) γκολ. Στο 5ο μόλις λεπτό ο Μπογκά έκανε φοβερή ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Οτσόα για το 1-0 ενώ στο 9’ ο Οτσόα έσωσε μετά από σουτ του Κοουπμάινερς και στο επόμενο λεπτό μετά από βολέ του Οτσόα, ο Πιόντεκ πήρε την κεφαλιά και ο Ντιά από κοντά πλάσαρε για το 1-1.

Στο 12’ ο Οτσόα έβγαλε το σουτ του Λούκμαν αλλά στο 19’ η Αταλάντα κέρδισε πέναλτι και ο Λούκμαν έκανε το 2-1 από την άσπρη βούλα. Στο 23ο λεπτό ο Σκαλβίνι με κεφαλιά μετά από κόρνερ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1 και στο 28’ ο Οτσόα είπε όχι σε σουτ του Χέιλουντ.

Στο 37’ η Αταλάντα κέρδισε και νέο πέναλτι, ο Οτσόα απέκρουσε την εκτέλεση του Κοουπμάινερς που πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία πλάσαρε για το 4-1. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Σαλερνιτάνα στο 41’ ο Ντε Ρόουν πέρασε κάθετα στον Χέιλουντ που έφυγε κάθετα και πλάσαρε από αριστερά για το 5-1.

Στο 51’ ο Ντιά έκανε το σουτ με τον Πιόντεκ να μη βρίσκει για λίγο την μπάλα ενώ στο 54’ ο Λούκμαν γύρισε λίγο έξω από την περιοχή και με φοβερό σουτ έκανε το 6-1.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντιά από δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Νιολούζι με πλασέ στην κίνηση μείωσε σε 6-2 ενώ στο 61’ ο Έντερσον με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 7-2. Στο 85’ ο Ζορτέα με διαγώνιο σουτ από δεξιά διαμόρφωσε το 8-2 και στο 90+2′ η Αταλάντα είχε και δοκάρι με τον Κοουπμάινερς.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Ρουτζέρι, Σκαλβίνι Τολόι (58’ Ντεμιράλ), Παλομίνο, Τζαπακόστα (58’ Ζορτέα), Ντε Ρόουν (46’ Έντερσον), Κοουπμάινερς, Μπογκά, Λούκμαν (81’ Μέλε), Χέιλουντ (64’ Σαπάτα_

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Οτσόα, Λοβάτο (46’ Γιμπέρ), Μπράνταριτς, Πιρόλα (86’ Σαμπιά), Φάτσιο (72’ Ραντοβάνοβιτς), Κουλιμπαλί, Νικολούζι, Καντρέβα, Φιλένα (72’ Κάστανος), Πιόντεκ, Ντιά (72’ Μπνατσόλι).