Την ήττα με 2-0 γνώρισε σήμερα η Εθνική μας ομάδα Νέων Κ-19 από την αντίστοιχη της Ρουμανίας στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου.
Ήταν το πρώτο φιλικό μέσα στο 2023 για την Εθνική μας, που αρχίζει την προσπάθεια για συγκρότηση της ομάδας που θα λάβει μέρος στην επόμενη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-19 της UEFA.
Σημαντικές εμπειρίες για τους νεαρούς διεθνείς μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα και την Πέμπτη, ο προπονητής της Εθνικής μας Σάσα Γιοβάνοβιτς, θα έχει την ευκαιρία για νέα χρήσιμα συμπεράσματα καθώς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το δεύτερο φιλικό παιχνίδι με τους Ρουμάνους.
Στο σημερινό φιλικό η Ρουμανία άνοιξε το σκορ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (42′) και στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 76ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της.

Κύπρος: Κουπεπίδης, Σκορδής (70′ Βίκτωρος), Αντωνίου (61′ Σολωμού), Παντελή (70′ Γιαννακού), Καραγιώργης, Ιωάννου, Παπαστυλιανού (70′ Νεοφύτου), Ευριπίδου (61′ Κονδύλης), Χαραλάμπους (61′ Χοιρομερίδης), Ζαχαρία (70′ Χρήστου), Φασουλιώτης (46′ Οδυσσέως).