Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ (21:30) και θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών
Να διατηρήσει το καλό μομέντουμ των τελευταίων εβδομάδων, αλλά και να παραμείνει στην κορυφή της Euroleague θέλει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ για την 21η αγωνιστική της Euroleague.
Οι Πειραιώτες έρχονται από την δύσκολη νίκη κόντρα στο Περιστέρι, στο κλειστό «Α.Παπανδρέου», χάρη σε καλάθι του Τόμας Ουόκαπ λίγο πριν από το τέλος του αγώνα, το οποίο κράτησε αήττητους τους Πειραιώτες στην Basket League. Με την ίδια φόρα θέλουν να συνεχίσουν και στην Euroleague, απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για μια θέση στην οκτάδα.
Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς απρόοπτα τις προηγούμενες μέρες, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του για ακόμα μια αγωνιστική. Η ψυχολογία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι σε πολύ καλά επίπεδα και άπαντες θέλου να διατηρήσουν το νικηφόρο σερί.
Στην αντίπερα όχθη, η Μακάμπι Τελ Αβίβ ταξίδεψε στην Αθήνα με στόχο τη νίκη, με τον Όντεντ Κάτας να μην έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Λορένζο Μπράουν.