Η Μπολόνια κέρδισε εύκολα με 2-0 την Σπέτσια και πλέον ισοβαθμεί στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την Τορίνο στους 26 βαθμούς. Στους 18 βαθμούς παρέμειναν οι φιλοξενούμενοι.

Η Μπολόνια μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και στο 4’ απείλησε με τον Φέργκιουσον, όμως ο Ντραγκόφσκι έπεσε στην δεξιά του γωνία και παραχώρησε το κόρνερ, ενώ στο 18’ ήταν η σειρά του Σκορούπσκι να πει όχι στο σουτ που επιχείρησε ο Μαλντίνι. Οι γηπεδούχοι στο 33’ και το 34’ βρέθηκαν πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Ντραγκόφσκι είχε και πάλι  την απάντηση στις προσπάθειες των Ζίρκζι και Φέργκιουσον αντίστοιχα. Ωστόσο στο 37’ η Μπολόνια άνοιξε το σκορ, καθώς ο Πος από κοντινή απόσταση εκτέλεσε τον Πολωνό τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων για το 1-0.

Στο 42’ η Σπέτσια βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Σκορούπσκι είχε την απάντηση στα σουτ του Μαλντίνι αρχικά και του Γκιασί στην συνέχεια.  Στο 70’ οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Ο Ορσολίνι βγήκε στην κόντρα και θέλησε να τελειώσει μόνος του την φάση, όμως ο Ντραγκόφσκι ήταν καλά τοποθετημένος και έκανε την επέμβαση, ενώ στο 73’ ο Ιταλός εξτρέμ των γηπεδούχων σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, έπειτα από παρέμβαση του VAR.

Ότι δεν κατάφερε ο Ορσολίνι στο 70’ και το 73’ το κατάφερε πέντε λεπτά αργότερα. Ο Ντομίνγκεζ έβγαλε την κάθετη στον Ιταλό μεσοεπιθετικό, ο οποίος με ωραίο τελείωμα έγραψε το 2-0 για την ομάδα του, ενώ στο 90+1’ ο Σκορούπσκι μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Εσπόζιτο.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Πος, Σοουμάορο, Λουκούμι, Καμπιάσο, Φέργκιουσον, Σοουτεν(86’ Πίθια), Μόρ( 68’ Ντομίνγκες), Ορσολίνι, Ζίρκζι, Σοριάνο(86’ Μπάροου)

ΣΠΕΤΣΙΑ: Ντραγκόφσκι, Αμιάν, Καλντάρα, Νικολάου, Χολμ(67’ Βέρντε), Μπουραμπιά(79’ Εσπόζιτο), Αμπαντού, Αγουδέλο, Ρέτσα( 45’ Μουτίνιο, 67’ Τσίπο), Κοβαλένκο(18’ Μαλντίνι), Γκιασί