Πάρτι πρόκρισης έστησε η Μπιλμπάο μέσα στην έδρα της Βαλένθια, τη οποία κέρδισε με 3-1 και πέρασε άνετα στα ημιτελικά του Copa Del Rey.
Στο 2ο λεπτό ο Λίνο έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά ενώ στο 3’ ο Γκαγιά πλάσαρε άστοχα και στο 19’ ο Τσέμερτ πρόλαβε σωτήρια τον Ινιάκι. Στο 20 το σουτ του Ντε Μάρκος έφυγε λίγο έξω ενώ στο 35’ ο Μουνιαΐν με φοβερό σουτ άνοιξε το σκορ για του Βάσκους.
Η Βαλένθια έφερε στα ίσα το σκορ στο 3’ με το αυτογκόλ του Ντε Μάρκος αλλά δύο λεπτά μετά ο Νίκο Ουίλιαμς με πλασέ από το πέναλτι έκανε το 1-2.
Στο 64ο λεπτό η Μπιλμπάο άγγιξε το 1-3 με τον Μουνιαΐν ενώ στο 73’ οι Βάσκο κέρδισαν πέναλτι και ο Βέσγα έγραψε το 1-3 από τα 11 μέτρα. το 82’ ο Αγιρεθαμπάλα έσωσε μετά  από σουτ του Ντούρο και στο 85’ το σουτ του Αλμέιδα έφυγε μόλις έξω,

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Μαμαρντασβίλι, Φουλκιέ, Γκαγιά, Τσέμερτ, Ντιακαμπί (46’ Οζκατσάρ), Γκιγιαμόν (75’ Μάρκος Αντρέ), Μούσα (57’ Aλμέιδα), Μορίμπα, Καστιγιέχο (57’ Φραν Πέρεθ), Λίνο, Καβάνι (57’ Ντούρο)

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Αγιρεθαμπάλα, Γεράι, Βιβιάν, Ντε Μάρκος, Γιούρι, Βέσγα, Αντέρ Ερέρα (79’ Ντάνι Γκαρσία), Μουνιαΐν (79’ Σάνσετ), Μπερενγκέρ, Ν.Ουίλιαμς, Ι.Ουίλιαμς (88’ Γουρουθέτα)