Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπαιξε για 90 λεπτά, όμως η Αλ-Νασρ ηττήθηκε με 3-1 από την Αλ-Ιτιχάντ και έμεινε εκτός τελικού στο Super Cup της Σαουδικής Αραβίας.

Θα χρειαστεί να περιμένει ο CR7 για να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο με τη νέα του ομάδα. Ο Πορτογάλος ήταν βασικός και αγωνίστηκε για… 100 λεπτά στον ημιτελικό του Super Cup Σαουδικής Αραβίας, όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο να έρθει η πρόκριση. Η Αλ-Νασρ ηττήθηκε στο ουδέτερο γήπεδο του Ριάντ με 3-1 από την Αλ-Ιτιχάντ και αποκλείστηκε από τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Πορτογάλος, στον οποίο η μπάλα έφτανε μόνο με… προσευχή, είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με ένα σουτ και μια κεφαλιά, όμως η ομάδα του αντί να σκοράρει, ήταν εκείνη που δέχθηκε δύο γκολ. Στο 15’, σε αντεπίθεση στην οποία κρύφτηκε η μπάλα, ο Ρομαρίνιο με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ και στο 43’ ο Χαμέντ Αλάχ με κεφαλιά έκανε δύο τα τέρματα της Αλ-Ιτιχάντ (2-0).

Στην επανάληψη και το 67’ η ομάδα του Κριστιάνο μείωσε με το αριστερό του Ταλίσκα μέσα από την περιοχή και στο φινάλε πίεσε για την ανατροπή, όμως δεν μπόρεσε να τη βρει ποτέ. Αντίθετα, ήταν η Αλ-Ιτιχάντ που στο 93’ βρήκε τρίτο γκολ με τον Αλ Σανκιτί στην κόντρα έπειτα από ασίστ του Ρομαρίνιο για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 3-1.