Ο Τζιμπρίλ Σισέ διανύει το 41ο έτος της ηλικίας του ενώ έχει αποσυρθεί εδώ και τέσσερα χρόνια. Όπως φαίνεται όμως στο μυαλό του ακόμα τριγυρνάει το ενδεχόμενο να συνεχίσει να παίζει μπάλα. Είτε στον Παναθηναϊκό, είτε σε κάποια ομάδα της Ligue 1 προκειμένου να μπορέσει να φτάσει τα 100 γκολ καθώς έχει σταματήσει στα 96.
Ο Γάλλος πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού στη διάρκεια της Τρίτης (24/1) εξέφρασε δις την επιθυμία του να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Αρχικά με μια απάντηση του στο post που ανέβασε πράσινη ΠΑΕ για τη βράβευση του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και εν συνεχεία σε συνέντευξη του στη Γαλλία.
Αρχικά ο Σισέ έγραψε στο ποστάρισμα που έκανε ο Παναθηναϊκός πως μπορεί να παίξει μέχρι το τέλος της σεζόν καθώς έγραψε από κάτω από τη σχετική ανάρτηση: «Ας το κάνουμε να συμβεί. Μπορώ να παίξω μέχρι το τέλος της σεζόν».

«Πάω ακόμα και δωρεάν σε μια ομάδα της Ligue 1»
Το βράδυ της Τρίτης κυκλοφόρησε στα social media ένα απόσπασμα του από συνέντευξη του στο Canal+ στην οποία μίλησε για το μεγάλο του άπωθημένο το οποίο είναι να παίξει σε κάποια ομάδα της Ligue 1 ώστε να πετύχει τέσσερα ακόμη γκολ και να φτάσει τα 100. Και όπως σημείωσε αν τον πλησιάσει μια ομάδα θα πάει ακόμα και δωρεάν:
«Εδώ και δύο χρόνια έχω την επιθυμία να επιστρέψω στα γήπεδα. Κι αυτό επειδή είμαι σκόρερ, κλασικό εννιάρι το να απέχω 4 γκολ μακριά από τα 100 τέρματα στην Ligue 1 είναι κάτι που δεν μπορώ να αποδεχθώ. Σκέφτομαι ακόμα και σήμερα ότι αν έρθει μία ομάδα που με θέλει, θα πάω ακόμα και δωρεάν.
Το να φτάσω τα 100 γκολ δεν είναι απλώς σημαντικό για μένα. Ζω και αναπνέω για αυτό. Έχω βάλει πάνω από 100 γκολ στην καριέρα μου, αλλά όχι στην Ligue 1. Εκεί έμεινα στα 96. Κι αυτό είναι κάτι που με τρώει κάθε μέρα. Σχεδόν καθημερινά μιλάω με τον κόσμο για το ποδόσφαιρο, θυμόμαστε διάφορα παλιά γκολ. Κάθε φορά μιλάμε για γκολ και αυτό μου θυμίζει ότι μου λείπουν ακόμα τέσσερα. Είναι τρελό. Το ξέρω ότι είναι τρελό, όμως μου έχει γίνει εμμονή»!